Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
a valódi kérdés nem az, hogy szerinted vagy szerintem mi a junior, hanem az, hogy aki majd megkérdezi, szerinte mi a junior

szerintem a junior az, akinek adott fejlesztés alatt álló szoftver esetén megmondják, hogy mi a konkrét feladata (írd meg ezt a 32 darab getter/settert) és azt végre tudja hajtani. a következő lépés, amikor már nem csak konkrét feladatokat tud elvégezni, hanem bizonyos fokig önállóan képes fejleszteni a programot, általánosabb feladatmegfogalmazásokat is képes megoldani (csinálni kell egy authentikációs modult, kb. így meg így működjön, ezek a paraméterek, stb.). ez a közepesen átsült szték vagy medium vagy mi...

szerintem nem az a junior, akit egyáltalán nem lehet használni a fejlesztéshez, csak betanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest