Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok,
egy SOAP webservicet gyartok, es nem igazan sikerul a kovetkezo: a SOAP request header reszeben kapok parametereket, es ez alapjan szinten a header reszben kell rajuk valaszolnom. Irtam egy SOAPHandlert, amivel hozza tudok ferni a headerhez, de nem tudom osszekapcsolni a request/response parost. A handleMessage fuggveny ugye meghivodik amikor a keres jon be es amikor a valasz megy ki. A kinom az, hogy amikor a valaszt gyartanam mar nem ferek hozza (?) a keres headerjehez.Valaki tudna segiteni, hogyan kell ezt megoldani? Azt lattam, hogy elvileg egy konkret fuggveny parameteret be lehet allitani a WebParam annotacio header attributumaval, de nekem ez tobb fuggvenyre es osztalyra is kellene, tehat jobb lenne az altalam probalt irany (minden service ele rakni csak egy annotaciot, fuggvenyek ne tudjanak rola).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- macOS PC-re
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest