- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok,
egy SOAP webservicet gyartok, es nem igazan sikerul a kovetkezo: a SOAP request header reszeben kapok parametereket, es ez alapjan szinten a header reszben kell rajuk valaszolnom. Irtam egy SOAPHandlert, amivel hozza tudok ferni a headerhez, de nem tudom osszekapcsolni a request/response parost. A handleMessage fuggveny ugye meghivodik amikor a keres jon be es amikor a valasz megy ki. A kinom az, hogy amikor a valaszt gyartanam mar nem ferek hozza (?) a keres headerjehez.Valaki tudna segiteni, hogyan kell ezt megoldani? Azt lattam, hogy elvileg egy konkret fuggveny parameteret be lehet allitani a WebParam annotacio header attributumaval, de nekem ez tobb fuggvenyre es osztalyra is kellene, tehat jobb lenne az altalam probalt irany (minden service ele rakni csak egy annotaciot, fuggvenyek ne tudjanak rola).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Tesla topik
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4577
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest