Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal több mindent tanulunk mint én írtam, de mivel java topic ezért a java-hoz kötődő dolgokról írtam. Abban egyetértek, hogy a matek fontos, a gond csak azzal van, hogy nem gyakorlat orientáltan tanuljuk. A jelenleg menő technológiákat, fw-ket tanítani nincs sok értelme, mert pár év alatt változik,de azért megnézhetnénk egy két dolgot... Az igaz, hogy itthon nem fogok leülni csak úgy nummodot tanulni és ezért ezt oktatják suliban, otthon meg megtanulsz programozni ha érdekel a téma. A legnagyobb gond ott van, hogy boldog boldogtalant felvesznek és ezért nagyon híg a mezőny, ami visszafogja a nagyobb tempót sajnos. De ez ellen nem lehet mit tenni.. De nem akarok nekiállni hosszabban ennél offolni, mert remélem 2hónap múlva túl vagyok a bsc-n és reménykedek, hogy talán msc-n lesz vmi haladóbb dolog is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest