Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
üzenetére
Kicsit későn lövöm el a hsz-t, feltartottak. Talán ad ötletet.
--------
Szerintem fixen belőtt annotációkkal nem fog menni, mivel nem egyértelmű, hogy melyik fetch módot kell alkalmazni.
Alap, hogy minden lazy. Mivel csak a REST hívás beérkezésekor tudod eldönteni, hogy adott esetben melyik kapcsolatot kell eager fetchelni, nincs mese, runtime ott helyben kell megmondanod neki.Erre sokféle módszer létezik, hogy melyik szép, azt nem tudom.
1. Ha a user a filmre kíváncsi, előkeresed a filmet, majd ráhívsz a getActors() metódusra (ez úgy tudom meglöki a proxy-t és ha sessionben vagy, akkor feltölti az actorokkal is).
2. Talán named query használatával (movie és actor joinnal) ez a bohóckodás egyszerűbbé tehető.
3. Rémlik valami olyasmi, hogy JPA/Hibernate alatt runtime felülbírálható a fetch mód. De itt is áll, hogy minden lazy és szükség esetén adott hívásnál döntöd el, hogy mit nyomatsz eagerrel. Mintha valamiféle fetch profilt kellene ehhez létrehozni (ezzel jól megannotálva az entitást), és az entitás lekérésekor elég csak a profilra hivatkozni.
4. ...
Sajnos nagyon régen Hibernate-eztem, nem biztos, hogy ezek a legjobb megoldások, vagy hogy egyáltalán működnek.
A hibernate doksit nézted már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Assetto Corsa Rally
- Escape from Tarkov
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okos Otthon / Smart Home
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő