Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
jetarko
üzenetére
"A másik mód az lenne, hogy db-ben tárolok minden token és értéket..."
Ismerek olyan rendszert, ahol adatbázisban tárolják az üziket. Megvan az előnye és a hátránya, ahogy a property fájlnak is. Megjegyzem, ott nem a Properties osztályt használják erre, hanem van rá egy egyedi megoldás.Én a magam részéről a property fájlt favorizálom, mert nem látom azt az üzleti esetet, hogy ezeknek az üzeneteknek futásidőben változniuk kéne. Van egy programod, támogat 30 különböző nyelvet. Az jó esetben 30 property fájl, csókolom.
Ha adatbázisban lenne, akkor tuti készítenél hozzá valamit, amivel menet közben szerkeszteni is lehet. Az 30 db textarea. Ilyenkor történik az, hogy "ó, csak a magyar/angol nyelvűt írom át, a többi nem érdekes". És elszabadul a pokol.
Vagy pl. hogyan tervezed kiírni a "Nincs adatbázis kapcsolat" hibaüzit, ha azt adatbázisban tárolod?
Jó, persze a kivételeket bele lehet tolni a kódba, vagy property-be...Természetesen lehet olyan szöveg, ami gyakran változik, annak valóban nem property fájlban a helye, de a labelek, hibaüzik, stb. szerintem nem ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Philips LCD és LED TV-k
- Próba
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest