- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Spring mvc még mindig
A stringeket az oldalakról kihelyeztem properties fájlokba(messages_hu,en stb), ez egyrészt elég borzalmas a karakterkódolás miatt, de perpill se xml, se db-be nem bírtam áthelyezni, ezért túlteszem magam rajta.Ezt már nem rég kérdeztem, hogy lehetne módosítani futás időben ezeket a tokeneket és most foglalkoztam vele. Úgy oldottam meg, hogy a spring.xml-ben a ReloadableResourceBundleMessageSource bean-ben a cacheSeconds-t beállítottam egy számra. A kódban pedig a Properties osztály segítségével manipuláltam az értékeket. Ez működik is, megváltozik az érték, de azt nem bírtam megcsinálni, hogy direktbe a fájlt is felülírja amiből olvas, de az értéket mégis megváltoztatja az oldalon.
Ezzel az a baj, ha újraindítom appot, akkor maradnak a fájlban lévő értékek. Erre azt tudom csinálni, hogy kiíratom minden módosításkor(mondjuk félóránként, hogy ne minden egyes átíratásnál) egy fájlba az értékeket és azt bemásolom a properties fájlba, amikor indítom. Ezzel egyrészt meglennének a változtatások is, aminek nem tudom van-e értelme.A másik mód az lenne, hogy db-ben tárolok minden token és értéket, majd változáskor ez alapján töltöm fel a properties fájlokat, de ezt nem bírtam megcsinálni, semmi értelmes példát nem találtam erre még.
Azt olvastam, hogy ezeket a properties fájlokat egy futó alkalmazásnál újratölteni nagyon nem ajánlott.
Ez igaz erre az esetre is? Vagy ez a context újratöltögetés teljesítmény igényes tud lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest