Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Előre szólok, ez inkább kötekedés részemről, de kisebb részben tényleg értetlenül állok ezen kijelentés előtt:
JavaBeans™ makes it easy to reuse software components. Developers can use software components written by others without having to understand their inner workings.
Eddig úgy tudtam, ez nem JavaBeans tulajdonság, hanem az objektum orientált alapelvek egyike.
(hogy a belső működés ismerete nélkül használjunk elemeket)
Vagy a hiányos angolom miatt nem értem, hogy mit jelent a "to understand their inner workings"?ui: egyébként két mondatban össze tudná valaki foglalni, hogy mi is a JavaBeans? Régen egy magyar nyelvű könyvecske alapján azt hittem, hogy ennek a GUI fejlesztéshez van köze, de ez hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest