- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Előre szólok, ez inkább kötekedés részemről, de kisebb részben tényleg értetlenül állok ezen kijelentés előtt:
JavaBeans™ makes it easy to reuse software components. Developers can use software components written by others without having to understand their inner workings.
Eddig úgy tudtam, ez nem JavaBeans tulajdonság, hanem az objektum orientált alapelvek egyike.
(hogy a belső működés ismerete nélkül használjunk elemeket)
Vagy a hiányos angolom miatt nem értem, hogy mit jelent a "to understand their inner workings"?ui: egyébként két mondatban össze tudná valaki foglalni, hogy mi is a JavaBeans? Régen egy magyar nyelvű könyvecske alapján azt hittem, hogy ennek a GUI fejlesztéshez van köze, de ez hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest