- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Most tanulgatom a java-t és próbálkozok gui-s appok készítésével is. Először szerettem volna egy általam már android-on megírt barkóba app-ot is megírni tisztán java-ban. Ez sikerült is, de arra lennék kíváncsi, hogy jelen esetben hogy kéne módosítanom a kódot ha azt akarom, hogy a tipp "leadása" ne csak a "tippelek" gombbal legyen lehetséges, hanem akkor is ha entert ütök a tippelési szövegmezőben. Gugliztam a témában de az ottani kódok számomra teljesen máshogy néznek ki, azok pár soros kézzel írott kódok én meg huzogattam ide-oda mindent és így a generált kódrészek marha sok helyet elvesznek és átláthatatlanná teszik az egészet. Azt tudom, hogy kell egy key action listener, úgy próbáltam, hogy jobb egér kattal csináltam egy "key released" eventet és oda akartam beírni a dolgokat, viszont ezek után nem bírtam backspace-el törölni az előzőleg megadott tippet.
Tudna valaki tippet adni?
itt a kódom, a lényegi rész a 154-181. sornál van, persze ott most nem cisnál semmit a keypressed metódus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest