Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Most tanulgatom a java-t és próbálkozok gui-s appok készítésével is. Először szerettem volna egy általam már android-on megírt barkóba app-ot is megírni tisztán java-ban. Ez sikerült is, de arra lennék kíváncsi, hogy jelen esetben hogy kéne módosítanom a kódot ha azt akarom, hogy a tipp "leadása" ne csak a "tippelek" gombbal legyen lehetséges, hanem akkor is ha entert ütök a tippelési szövegmezőben. Gugliztam a témában de az ottani kódok számomra teljesen máshogy néznek ki, azok pár soros kézzel írott kódok én meg huzogattam ide-oda mindent és így a generált kódrészek marha sok helyet elvesznek és átláthatatlanná teszik az egészet. Azt tudom, hogy kell egy key action listener, úgy próbáltam, hogy jobb egér kattal csináltam egy "key released" eventet és oda akartam beírni a dolgokat, viszont ezek után nem bírtam backspace-el törölni az előzőleg megadott tippet.
Tudna valaki tippet adni?
itt a kódom, a lényegi rész a 154-181. sornál van, persze ott most nem cisnál semmit a keypressed metódus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tőzsde és gazdaság
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Energiaital topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest