Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Most tanulgatom a java-t és próbálkozok gui-s appok készítésével is. Először szerettem volna egy általam már android-on megírt barkóba app-ot is megírni tisztán java-ban. Ez sikerült is, de arra lennék kíváncsi, hogy jelen esetben hogy kéne módosítanom a kódot ha azt akarom, hogy a tipp "leadása" ne csak a "tippelek" gombbal legyen lehetséges, hanem akkor is ha entert ütök a tippelési szövegmezőben. Gugliztam a témában de az ottani kódok számomra teljesen máshogy néznek ki, azok pár soros kézzel írott kódok én meg huzogattam ide-oda mindent és így a generált kódrészek marha sok helyet elvesznek és átláthatatlanná teszik az egészet. Azt tudom, hogy kell egy key action listener, úgy próbáltam, hogy jobb egér kattal csináltam egy "key released" eventet és oda akartam beírni a dolgokat, viszont ezek után nem bírtam backspace-el törölni az előzőleg megadott tippet.
Tudna valaki tippet adni?
itt a kódom, a lényegi rész a 154-181. sornál van, persze ott most nem cisnál semmit a keypressed metódus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest