Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Információ szerzés gyanánt írok ide.
28 éves vagyok. Jelenleg főállásban dolgozom (nem informatikával kapcsolatos állásom van), de a későbbiek folyamán váltani szeretnék.
A JAVA programozással/szoftverfejlesztéssel szemezgetek.Sajnos nincs e téren semmilyen tapasztalatom/tudásom/gyakorlatom. Sőt, soha nem tanultam semmit ami informatikával kapcsolatos.
Minimálisan értek a hardverekhez, de ennyi.Azt szeretném kérdezni, hogy így van-e esélyem, érdemes-e egyáltalán elkezdenem tanulni JAVA programozást?
Érdemes-e pénzt/időt belefektetni? Egy szimpla tanfolyammal sikerülhet-e elhelyezkedni?
Főállás mellett szeretnék tanfolyamra járni. Tudtok-e megnevezni képzési intézményeket, ahol érdemes tanfolyamot végezni? (Budapest)Tehát összefoglalva láttok-e esetleg esélyt arra, hogy a későbbiekben egy sikeres vizsga után JAVA programozóként dolgozhassak?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- VPN es travelrouter, hibatlan allapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi