- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #5736 üzenetére
Szia, nem konkrétan Java programozásra válaszolnék, hanem általánosan. A programozás az kicsit túlózva olyan, mint a mu"vészet. Vagy van hozzá érzéked, és akkor megy, vagy nincs, és akkor csak szenvedés lesz. Most már van a neten elég sok ingyen, interaktívan programozást tanító oldal, én ott ugornék neki. Ha beszippant, és tetszik, akkor érdemes foglalkozni a Java-val.
Èn a codeacademy-t ajánlanám neked. Java nincs, de pl javascripttel kezdeni nem rossz, vagy valami más nyelvvel, mint ruby, vagy python. ès ha egy két hét után is megy, és beszippantott, akkor keress valami Java kurzust, hogy beleinvesztálj elég sok lóvét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged