Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Én eleve irtózom az ilyen "fejből" tudni kell dolgokat számonkéréstől. Az én gondolkodásmódom nem abból áll, hogy tényeket az agyamból előrángatok, hanem hogy gondolkozom, és az ehhez szükséges tárgyszerű tudást, meg az annak megfelelő helyről előveszem.
Annak ellenére, hogy lassan 20 éve az informatikában dolgozom és elég széles spektrumban végeztem feladatokat, -ebből az utóbbi 8 évben aktív java fejlesztőként-, valószínű elbuknék az ilyen kvízkérdéseken. (egy ciklus vázát, még ma is az Eclipse code-assist segítségével rakom össze).Szerinte ne aggódj! Ha junior, kezdő fejlesztőt keresnek akkor annak megfelelő kérdéseket fognak feltenni (pl.: pont a pár hozzászólással ezelőtt felmerül static kulcsszó jelentését).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi