- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Én eleve irtózom az ilyen "fejből" tudni kell dolgokat számonkéréstől. Az én gondolkodásmódom nem abból áll, hogy tényeket az agyamból előrángatok, hanem hogy gondolkozom, és az ehhez szükséges tárgyszerű tudást, meg az annak megfelelő helyről előveszem.
Annak ellenére, hogy lassan 20 éve az informatikában dolgozom és elég széles spektrumban végeztem feladatokat, -ebből az utóbbi 8 évben aktív java fejlesztőként-, valószínű elbuknék az ilyen kvízkérdéseken. (egy ciklus vázát, még ma is az Eclipse code-assist segítségével rakom össze).Szerinte ne aggódj! Ha junior, kezdő fejlesztőt keresnek akkor annak megfelelő kérdéseket fognak feltenni (pl.: pont a pár hozzászólással ezelőtt felmerül static kulcsszó jelentését).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- eBay
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest