- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
sztanozs #4629 üzenetére
na akkor leírom durván az egészet
ugye vannak a védő és támadó játékosok minden játékosnak van 3 tulajdonsága a formával megszorozva. ezután a 3 tulajdonságból készítenék egy átlagot ami a játékos össz értékelés lenne
na most ha meg van az össz értékelés akkor úgy csinálnám, hogy ha a támadó játékosok összes értékelése mondjuk 10 % jobb mint a védőké akkor 1 gólt rúgnak, ha 20 al akkor 20-tőt, de ha 19 akkor is csak egyet
és akkor ha a védők szintje jobb akkor nem rúgnak gólt, valahogyan így képzeltem el és akkor meglenne a végeredmény és az lenne a nyertes minden esetben aki így több gólt "rúg"
érthetően magyaráztam vagy nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Synology NAS
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest