- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
GridBagLayout... látom, korábban más is szívott vele.
Nem teljesen értem az elemek pozicionálását.Mondjuk szeretnék egy 5 sorból és 3 oszlopból álló táblát.
A felső 3x3-as területre szeretnék egy JLabel komponenst, aminek a szövege stabilan a terület közepén marad, átméretezéstől függetlenül. (alatta a 4. sorban három JButton, az 5. sort pedig teljesen kitölti egy JTextArea)
Az alsó két sor a gombokkal és a szövegmezővel működik. De a felső, "cimkeként" szolgáló területet nem tudom összehozni. Van egy c változóm GridBagConstraints típussal.c.fill=GridBagConstraints.BOTH; c.anchor=GridBagConstraints.CENTER;
c.gridwidth=3; c.gridheight=3;
Ezekkel a paraméterekkel adom hozzá a panelhoz, de mindig a terület bal alsó sarkában köt ki a szöveg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest