Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
válasz
loszerafin
üzenetére
Közben találtam pár okot, amiért egyébként se működne a dolog:
Tomcat 5.5 nem kompatibilis java ee 5-tel, szóval 1.4-gyel kellene próbálnom vagy tomcat 6-tal.Feltettem Windowsra a Tomcat5.5-öt, hátha könnyebb lesz.
A NetBEans 6-ban meg felvettem szervernek a Tomcat-et, ez látszólag meg is történt,
de mikor elkezdek egy Enterprise projectet, nem tudom szervernek kiválasztani a Tomcat5.5-öt, csak a glassfish-t. Pedig ha "Add"-dal próbálok hozzáadni, látszik, hogy a windowsos Tomcat fel van véve a szerverek közé.A Tomcat bin-jébe belemásoltam a *.bat állományokat, úgyhogy ez nem lehet a probléma, meg működik is a tomcat, kipróbáltam. Igaz, áttettem 8180-as portra, hogy ne zavarja a GlassFish-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi