- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
Próbálok java EE-s dolgot csinálni, az alapoknál tartok:
1. Linuxra telepítettem Tomcat 5.5-öt, működnek a példák.
2. Windows-on NetBeans 6-tal csináltam egy Hello World Enterprise Application-t. A NetBeans mindent megcsinált, én csak az index.jsp-t módosítottam egy kissé.
3. NetBeans tudja futtatni a saját GlassFish szerverével.Próbálnám ezt a HelloWorld application-t a Tomcat-ra feltenni és onnan futtani. Ez sehogy se megy:
A Tomcat Manager-rel deploy-oltam a szerverre a war fájlt. Ez látszólag megy, bár a visszajelzés csak egy "OK", nem az hogy "OK, deployed to .... path" vagy ilyesmi.
A szerveren bekerül a könyvtárstruktúrába a /var/lib/tomcat5.5/webapps/EE_HelloWorld-war.war fájl és ugyanide egy EE_HelloWorld-war könyvtár, amibe a war tartalma van kibontva. (Eddig ez a hely teljesen üres volt)A böngészőből viszont sehogy se tudom elérni. Ráadásul a Tomcat Manager-ben se látszik a listában az EE_HelloWorld-war.
Ha újra akarom deploy-olni, akkor "FAIL - War file "EE_HelloWorld-war.war" already exists on server"-t kapok.Előre is köszönöm a segítséget
KL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged