- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ez szerintem egy elég nehezen érthető része a javanak. De a lényeg. Van a Komparator osztályod. Ezen az osztályon belül van egy inner classod, a KutyaRend. Ilyenkor a kutyarend osztály mivel nem static, ezért a példánya csak egy adott objektumpéldányon belül hozható létre. A static method nem példányhoz, hanem osztályhoz tartozik, így annak nincsen példánya, tehát nincsen benne KutyaRend létrehozási lehetőség sem. Legkönnyebben ezt itt úgy tudod megoldani, ha a Kutyarend osztályt statická teszed:
static class Kutyarend ...De ettől sokkal szebb, ha nem ágyazod be az osztályba semmilyen módon, hanem külön osztályba teszed. Sőt, ha ez a kutyák természetes rendezése, akkor elég a Kutyákat implements Comaparble<Kutyák> módon megadni, s akkor benne a compareTo-t implementálni.
Még egyszerűbb, ha használod a Java 8-as Comparators.comparing-et, így:
Collections.sort(KutyaLista, Comparators.comparing(Kutyak::getKor));
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest