- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#68216320 #10804 üzenetére
a véleményedtől függetlenül súlyos hiba java vm-et meg java-s programot indítani ott, ahol egy sed vagy awk program tökéletesen elegendő. attól, hogy van java a gépeden, még nem kell minden esetben használni.
a mysql-nek van parancssori kliense, az tökéletes arra, hogy betöltsd az adatokat az adatbázisba."jó lenne java exec megoldással a kimenetet elkapni és parse-olni.": azt sem értem, ehhez minek java exec. feltalálták a csővezetéket, tessék szabvány bemenetet olvasni és parsolni, ha mindenáron java-ban akarod.
bocs, de úgy gondoltam, hogy nem központi probléma megoldani, hogy egy linuxon futó program kimenete hogy kerül egy windowson futó programba. te írtad, hogy linuxon futó program szenzor adatokat gyűjt. miért akarnák windowson adatbázisba rakni?
hagyd a fenébe a java-t, shell szkript topicban vagy linux kezdő topicban megmondják a jó megoldást. szenzor program kiolvassa a mért értékeket, kiküldi szabvány kimenetre, azt sed-del, awk-val vagy shell szkripttel átalakítod szabvány sql insert utasítássá, azt bele küldöd a mysql kliensbe és kész. ennyi. nem java, meg legyen kéznél jdbc driver, meg vm meg a fene se tudja még mi minden függőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged