Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Köszönöm! Időközben egy külföldi oldal fórumán találtam egy hasonló problémával egy irományt. Ott sok ötletes, de sikerre nem vezető tanács után egy ember linkelt egy programot, ami valamit megbuherál a windowsban és innentől exe-ként viselkednek a jar fájlok, nem kell hozzá JAVA környezet. Ez bevált és tökéletesen lefut.
(#10682) sztanozs: Igen, ez volt az első amivel próbálkoztam anno, de ez se segített. Amúgy valamit az adott gép/windows tulajdonosa cseszett el, mert mire én elmentem hozzá, már az Adobe Reader akarta futtatni a .jar kiterjesztéseket.
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.