- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Létezik most a piacon olyan cloud szolgáltató, ami ingyen tud biztosítani egy minimál szolgáltatást?
Gondolok itt olyasmire, hogy mondjuk futtatnék egy java backendet, valamilyen frontendet (jsf, angular, tökmindegy), és legyen mögötte egy akármilyen DB pár MB tartalommal. A frontendre mondjuk havi 1-2000 request eshet be, és szinte zéró processzoridőt vagy memóriát használna. Egy jegyzettömb szintű alkalmazást képzelj el.
Nézegettem az aws-t, de ott a 12 hónapos akció lezárultával mintha esszenciális komponensek válnának fizetőssé. A lambda és a dynamodb marad free, de jól gondolom, hogy ezekkel a frontend már nem lesz elérhető?
A Google AppEngine még a másik kiszemeltem, de basszus, kívülről képtelen vagyok eldönteni, hogy ezzel most meg lehet oldani a free időszak lejárta után is vagy sem.
Akinek van tapasztalata a fenti, vagy akár más cloud szolgáltatók terén, mutasson irányt, melyikkel nem fogok csalódni? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy ruhás topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest