- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twelvvy
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy feladatot, méghozzá JAVAban amivel nem volt jelenleg még dolgom. C/C++ gyakorlatom van, szóval nem teljesen 0-ról indulnék neki. A feladat az lenne, hogy egy REST APIból egy adatbázisba kell az adatokat syncelni, validálni és tárolni, majd egy reportot készíteni és azt JSON fileba megcsinálni. Annyi van megadva, hogy JAVA 7/8 dolgozzak, az adatbázis lehet Postgres, MySQL 5.3+, Mariadb. Időkorlát nem teljesen van, illetve mondjuk 2 hét, szóval van idő. Szeretném megérteni és magamtól megcsinálni, ugyhogy inkább abban kérnék segítséget, hogy tudtok-e valami jó guideot ami alapján megcsinálhatnám, vagy valamit amin eltudok indulni, úgy hogy ilyesmivel még nem foglalkoztam. C++ban lenne ötletem hogy csinálnám ezt meg, de ugye az most nem jó.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest