- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
twelvvy
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy feladatot, méghozzá JAVAban amivel nem volt jelenleg még dolgom. C/C++ gyakorlatom van, szóval nem teljesen 0-ról indulnék neki. A feladat az lenne, hogy egy REST APIból egy adatbázisba kell az adatokat syncelni, validálni és tárolni, majd egy reportot készíteni és azt JSON fileba megcsinálni. Annyi van megadva, hogy JAVA 7/8 dolgozzak, az adatbázis lehet Postgres, MySQL 5.3+, Mariadb. Időkorlát nem teljesen van, illetve mondjuk 2 hét, szóval van idő. Szeretném megérteni és magamtól megcsinálni, ugyhogy inkább abban kérnék segítséget, hogy tudtok-e valami jó guideot ami alapján megcsinálhatnám, vagy valamit amin eltudok indulni, úgy hogy ilyesmivel még nem foglalkoztam. C++ban lenne ötletem hogy csinálnám ezt meg, de ugye az most nem jó.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest