- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek de előre szólok, hogy nem értek a programozáshoz
Munkahelyemen egy műszert kezelő program Java alapú program kezel. Egy ideig szépen teszi a dolgát, aztán lassacskán kezd hibákat feldobálni. Pl. meg akarok nyitni egy új ablakot, ami a műszeren aktivál valami funkciót egy feladathoz és feldob egy "Java lang 0 pointer exception" hibát.
Sok féle hiba van és teljesen véletlenszerűen jönnek elő, nem lárok semmi trendet (5 éve használom a rendszert). Jelenleg XP alatt fut a program, de előtte Linux rendszeren is ugyan ezek a hibák voltak.
A program teljes újraindításával általában megszűnnek a hibák, aztán megint jönnek elő sorban.
Kicsit utánaolvasgattam és felmerült egy ötlet, miszerint a java memóriát (heap) lehetne növelni.
Ezt hogyan kell? A parancsokat megtaláltam a neten de hova kell írni? Windows cmd ablakban nem ismeri fel az utasítást.
Mennyi memóriát adhatok neki ha sikerül? Ez a fizikai memóriából lesz levonva, vagy ezt majd a Windows intézi? 1,2Gb ram van a gépbenVégül mellékelek egy képet, amin a program indításakor megnyíló ablak látható, hátha segít. Az a sok üzenet sor látható ha sokáig használjuk a programot. De ezek is változóak, ez csak egy példa amit még régen mentettem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest