- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Szerintem az Xp-re nincs is úgy külön Java telepítve. A műszervezérlő alkalmazás telepít magának mindent.(#10262) M_AND_Ms
Pont ezt olvasgattam mielőtt felvetettem a kérdést. Ahogy írtam, nincs külön Java telepítve, így nem is tudom ezeket a parancsokat XP, cmd sorba beírni, nem ismeri fel a parancsot. Valahol máshol kell a Java-hoz jutnom. -
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek de előre szólok, hogy nem értek a programozáshoz
Munkahelyemen egy műszert kezelő program Java alapú program kezel. Egy ideig szépen teszi a dolgát, aztán lassacskán kezd hibákat feldobálni. Pl. meg akarok nyitni egy új ablakot, ami a műszeren aktivál valami funkciót egy feladathoz és feldob egy "Java lang 0 pointer exception" hibát.
Sok féle hiba van és teljesen véletlenszerűen jönnek elő, nem lárok semmi trendet (5 éve használom a rendszert). Jelenleg XP alatt fut a program, de előtte Linux rendszeren is ugyan ezek a hibák voltak.
A program teljes újraindításával általában megszűnnek a hibák, aztán megint jönnek elő sorban.
Kicsit utánaolvasgattam és felmerült egy ötlet, miszerint a java memóriát (heap) lehetne növelni.
Ezt hogyan kell? A parancsokat megtaláltam a neten de hova kell írni? Windows cmd ablakban nem ismeri fel az utasítást.
Mennyi memóriát adhatok neki ha sikerül? Ez a fizikai memóriából lesz levonva, vagy ezt majd a Windows intézi? 1,2Gb ram van a gépbenVégül mellékelek egy képet, amin a program indításakor megnyíló ablak látható, hátha segít. Az a sok üzenet sor látható ha sokáig használjuk a programot. De ezek is változóak, ez csak egy példa amit még régen mentettem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged