- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
hmm felraktam 9.27-re a 9.52-es operát és kb csak hátrányom származik belőle
a paneleket nemlehet kirakni fullscreenbe, ezt minek vették ki nemtudom, csak egy picinyke gomb volt, aztán a panelek feliratai is eltűntek bár ezt lht hogy visszalehet állítani de inkább nem keresgélem meg hanem emgszokom a piktogrammokat. viszont a js kezelése 1-2 oldalán meghülyült. ha elvégzem bme-t (szóval nem a közeljövőben xd) akkor megírom a saját operámat
am ezeket a kötelezően választható "potyakredit" tárgyakat melyik félévben érdemes felvenni? vagy mindenki érzi hogy mikor mennyit bír el? én speciel semmit se vetem fel első félévre, és nem is hiányzik, de majd ha egyszer szakirányra kerül a sor, a tanulmányi átlagot a potyatárgyakkal majd kicsit felkéne tornászni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest