Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biacsia
tag
-
=HG=
addikt
válasz
SirRasor
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ha 1 magot, vagy 4 magot terhelsz, nem ugyan annyi a turbó max frekvenciája ?
-
=HG=
addikt
válasz
SirRasor
üzenetére
Próbáld ezzel monitorozni...bocs látom már...
Biosban EIST (Intel SpeedStep) enabledre van állítva? -
bombibmw
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Először is idle hőfokokkal ne foglalkozz,mert pontatlan és amúgy is a terhelt a lényeg.
Másodszor kupákon nem sokkal jobb a Liquid,de magon még 15-20 fokot is hozhat.
Tehát ha már kupaktalanítottatok,azt kéne rányomni mindenképpen a magra,kupákra meg Mx 4-et.
Szorzónál speedstep techn. be van kapcsolva biosban? -
-
haly
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Viszont ne vedd fél vállról. Szépen készülj elő, és párnázz ki mindent. Nálam a garázs úgy nézett ki, mint valami gumiszoba. Amit lehetett a satu körül azt törölközővel, párnával kibéleltem. Satu alá is tegyél, ha kiesne belőle és lefelé venné az irányt. Legjobb, ha két ember csinálja. Arra még figyelj, hogy a satu fogát valami ragasztóval (tixo, ragadós papír) tapaszd le, mert rongálja a proci kupakját. Ha ez megtörténik, akkor sincs semmi baj, csiszolni kell a sarkát, nem árt neki. Sajnos erre a tixozásra én a közepénél jöttem rá, mikor már kicsit megrágta a szélét a kupaknak. Satu után meg tudom ajánlani a körömlakklemosót a pasztához, szilikon fekete cucchoz meg körmödet használd, meg a fogpiszkáló nálam nagyon bevált a kupak szélén.

Kenegetésnél úgy csináld, hogy ne legyenek kis gombócok a mag felületén. Ha majd nekiállsz, akkor tudod majd, hogy miről beszélek (liquid ultra/liquid proval természetesen). Sok sikert.
-
Asbee
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Senki nem beszélt stabilitásról, hőmérsékletekről volt szó. Arra pedig az AVX-es LinX a legjobb ha hiszed ha nem.
Stabilitásra játékot tudom ajánlani.Nem viszi le a kupak a magot satus módszernél, maximum, hogy elszáll. Én is azt mondom ezért ne küldözgesd a procid meg fizess érte, mert satuval pofon egyszerű.
(#19241) SirRasor: smallFFT-nél is jobban fűt a Linx, illetve nekem nem egyszer halt le játék alatt, ami Large tesztel stabil volt órákig. Főleg az offset tuningnál az idle fesz miatt. Kellett a finomhangolás.
-
haly
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
LinX guglizás helyett a fórumba olvass vissza. Mindenki tudja, hogy a LinX nem mérvadó, viszont ennél jobban semmi sem izzasztja meg a procit. Max hőfokokat szoktunk vele tesztelni. Egyébként a prime95, és semmilyen más szintetikus teszt sem fog neked korrekt stabilitás tesztet felmutatni. Ahhoz játékok, meg valós használat kell.
Kupaktalanításhoz meg: Satus módszerrel tényleg szinte lehetetlen elrontani. A mag széle egy picit íves, szóval nem tud belekapni a kupak és kárt okozni benne. Érdemes úgy csinálni, hogy valaki fogja a procit, te meg kalapálod, vagy fordítva. Nem szabad sajnálni, pici ütésekkel az ember csak kilazítja a satuból. 2-3 határozott ütéssel lejön simán. A neheze csak ez után fog következni, a pucolás

Pénzt semmiképp ne adj ezért ki, ha esetleg mással akarnád megcsináltatni.
-
Asbee
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
70-73C az teljesen jó, persze kérdés 2-3 óra alatt mennyire bírná passzívan. LinX 90-95 fok amivel már tartósan nem biztos hogy tesztelnék. Igen, kevés a fesz valószínű. Pedig befér a vékony penge és szépen át lehet vágni a ragasztót. Satus módszer nagyon egyszerű, arra kell figyelni proci ne repüljön, abból baj lehet (szólsz még valakinek aki kicsit fogja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
A lényeg, hogy jó lett.

Stabilitásra játékot tudom ajánlani.