- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Diocles #6856 üzenetére
Ha ennek az elméletnek lenne valamilyen igazság tartalma, akkor mindenkinél hasonlóan oszlanának meg a hőmérsékletek a magok között...
De igazából semmilyen rendszeresség nem figyelhető meg...
Sőt, én a hűtőborda próbálgatása során minden alkalommal más és más arányokat figyeltem meg... Szerintem (ez is egy elmélet) az épp aktuális illeszkedés milyensége lehet a legbefolyásolóbb tényező...Hogy fekszik, fel a borda, milyen lett a pasztázás, a kupakot hogy nyomja éppen a borda stb...
Az is érdekes, hogy egy ilyen apró szerkezetben, az egyik mag egyáltalán hogy lehet 10C-al hidegebb vagy melegebb a másiknál, pláne hosszabb terhelés esetén...
Olyan kicsik a távolságok, hogy már a tény is érdekes!
Gondoljatok bele, hogy az egyik mag 1 óra terhelés esetén 80C-os és tőle az ugyan olyan terhelésen átesett mag már csak 70C amikor mondjuk kb, 0.01mm-re van tőle...
Nekem nagyon sok hőmérőm volt már, (digitális, analóg, olcsóbb és drágább is...) szinte mindegyik mást mutatott sok esetben... A processzorokban ezt megoldani pontosan, kb 10.000-szer kisebben szerintem vicces lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Nintendo Switch V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest