- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Ti hogy viszonyultok sima cigi után az iquoshoz? Néha már alulról súroltam a 2 dobozt, de iquosból 1 a plafon. Koradélutánig gyakrabban gyújtok rá, délután meg már szinte nem is kívánom. Érdekes. Egyik barátom 3 doboznál járt már rendes cigiből is, de azt mondja hogy heetsből is el tud pöffenteni 2-3 dobozzal.
-
MurdR
veterán
Na ezt épp most próbáltam ki, már meguntam olyan sokáig izzott, ki is kapcsoltam. De ha heets van benne, akkor 10 slukk. A rezgés után 1 normál slukk, és egy 1/3 amit lehet szívni, de az utolsó már kellemetlen.
Nincs hozzá papírom, meg anno Putyinéknál lett véve, így számlám se -
MurdR
veterán
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el iqost használni, tegnap problémamentesen elfogyott egy csomag Teak, ma is azt vettem, a doboz felével nem volt gondom, viszont a második csomagnál nekem is előjöttek a furcsaságok. Kb 3-4 slukk teljesen vállalható volt, a többinél meg én is éreztem a korábban itt is említett hűvösebb levegőt, a vége felé pedig már élvezhetetlen volt a heets. Azt hittem hogy a korábban linkelt heets takarító videónál valamit elrontottam, de kibontottam egy másik fajtát (blue selection, jesszusom még a könnyem is kicsordult tőle) és azzal nem volt ilyen problémám. Ahogy nézem a reggeli adaghoz képest a dekk éppen hogy csak el van színeződve, ellenben a reggelivel, aminek még a széle is megégett. Ilyet Ti is szoktatok észrevenni? Mármint maga a hevítéssel szerintem nincs gond, csak nem annyira pirul meg a dohány a dekkben.
szerk
Mégvalami. Nekem nem ég a cigi 6 percig, és szerintem 10 slukknál többet nem is tudtam még kifacsarni belőle. Ez mivel orvosolható? A késpengét ki kell cseréltetnem? Nem volt használatim mert csak kölcsönkértem az iqost, hogy beválik e. Ja amúgy tetszene, ma össz-vissz 1 szál rendes cigit szívtam el, és nem is különösebben kívánom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest