- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Akit esetleg érdekel, Szlovákiában áremelés volt. Mostantól 4,7 EUR egy doboz Terea.
-
Nightmare666
tag
Valakinek van esetleg infoja, hogy lesz-e esetleg készülék akció a közeljövőben?
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van infója, hogy Olaszországban mennyiért lehet kapni a Delia-t és Terea-t? Köszönöm!
-
tothbe
addikt
válasz
Salamander #4006 üzenetére
Nem lesz. Az Iluma az nem változik. A Levia pedig egy teljesen dohánymentes cellulóz alapú termék, amit pont azért vezetnek be, mert az ízesített dohánytermékeket ki kell vezetniük a piacról és ezzel tudják helyettesíteni őket, hiszen ezekben nincs dohány.
Amúgy USA-ban és néhány európai országban (pl. Cseh vagy Görög) is már elérhető a Levia két ízben. Electro rouge (áfonyás) és Island Beat (egyfajta lágy mentolos).
Viszont addig nem érdemes rohanni érte, amíg az Iluma-d meg nem kapja az ehhez szükséges firmware frissítést, ami alapján megismeri a Levia-t, mert azt máshogy (kevésbé) kell hevítenie. Most használva kicsit égett, kormos mellékíze van a Levia-nak. Nem borzasztó, de nem is jó. -
viralmind
aktív tag
válasz
Salamander #4006 üzenetére
Igen, hamarosan. Ugye ahogy irtam a heets-et mar nem is gyartjak , raktarrol ODBE megy kifele de kb 3-4 fajta van mar csak raktaron , aztan a boltbol is kifut, es van olyan bolt aki mar eleve be sem rendeli hanem kifuttatja. Terea izesitett-bol jo sokat legyartott a Pm es be van raktarozva, vagy pedig lepapirozzak hogy bemehessen a raktarakba , de hivatalosan mar nem lesz betarazhato az odbe-ba az izesitettbol, az gondolom tovabb huzza majd. Aztan azok is kifutnak, es marad a dohany izu terea, a Delia, es emelle jon a Levia, ami itthon nem tudom meg milyen neven fog futni. Ezekbol lesz izesitett es mentol, azt pedig hogy ezt tealevellel vagy pg-s nikotinos izesittett lotyivel atitatott filterrel oldjak -e meg az hamarosan kiderul.
-
-
ma voltam bent egy nem kis forgalmú dohányboltban (Újpest központ aluljáró), ahol meglepetésemre semmilyen Heets nem volt kapható, csak az üres polcok. megkérdeztem az eladót, aki megrökönyödésemre közölte, hogy már nem is lesz, nem rendelnek többet.
tudtok erről valamit, általános a dolog, vagy csak az új eladó kolléga dezinformációs kampánya lehet? (más, ismerős eladó sajnos nem volt bent, egyedül volt épp) -
trebrona
Topikgazda
Okéjó, elég is lesz. Politika témának nincs ebben a topikban helye, azzal legyen kedves mindenki fáradjon át ide:
https://mobilarena.hu/tema/politika/friss.html -
trebrona
Topikgazda
Horvátország:
-
Nightmare666
tag
Sziasztok. Duo3-nál mi az utolsó firmware verzió száma? Appból állandóan azzal jön, hogy regisztráljam a hevítőt... Hiába próbálnám, már csak a Iluma termékeket dobja fel. (Regisztált eszközök között szerepel)
-
tud esetleg valaki még beszerzési forrást Lil Solid 2.0 készülékhez? vagy mi lehet ajánlott egybekészülék most Heets-hez alternatívaként?
ez a tüskés megoldás bejött, a könnyű tisztítás is előny - illetve az sem lenne hátrány, ha lenne lehetőség több párát kinyerni egyszerre (akár a hőfok állításával, üzemidő kárára). -
eboostr
aktív tag
-
plejik
addikt
Sziasztok !
Pénteken megyünk nyaralni horvátba. Az lenne a kérdésem, hogy minden terreat lehet ott is kapni ? Nálunk mindenki azt szívja ..
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
donmackó #3968 üzenetére
Én Februárban váltottam - szinrén Pulse-ról. Nem bántam meg!
A készülék tökéletesen működik, nem kell pucolgatni, csak tölteni - tisztább, szárazabb érzés.
Mivel nem szeretem az ízesített cigiket, csak a dohány ízűt, a Pulse-hoz kéket és sárgát használtam felváltva. Az Ilumában a piros Delia jött be, azt használom Február óta. -
donmackó
addikt
Üdv!
Pulze-ról váltok iqos-ra. Nem vagyok megelégedve a pulze 3-4 hónapos üzemidejével, vettem egy iluma készüléket. Érdekelne hogy ennek mennyi a várható élettartama? -
trebrona
Topikgazda
Látom szoktátok az összefoglalót nézegetni.
Ja, nem. -
tothbe
addikt
válasz
SztiviVander #3962 üzenetére
az EU szerint ez a jövő. Nemsokára már nem lesz más, csak ezek.
-
ronin79
addikt
válasz
SztiviVander #3960 üzenetére
Takto už rozumieš?
Ugyanaz mint itthon, csak ott múlt héttől van kínálatban. Volt már itt róla korábban szó. Nekem egyik sem jön be Terea Bronz után, talán még a Green mentolos úgy ahogy. -
tothbe
addikt
Szlovákoknál kijöttek az új DELIA töltetek az ILUMA-hoz. 4,3 EUR per doboz és 4 féle van.
-
Hdorcy
friss újonc
Sziasztok!Van itt esetleg olyan,aki még bronze heetset szív?
-
tomi83
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Iluma-t és az lenne a kérdés, hogy ehhez létezik nikotin nélküli ízesített töltet, akár más gyártótól? Elsőre vettem egy Turquoise-t, de mellé jó lenne egy mentes is. -
patex1983
őstag
válasz
Anonymusxx #3952 üzenetére
A kérdésedre nem tudok válaszolni, de az nem gond, hogy nem lesz hozzá Heets?
Már több helyen most sem kapható, ahogy hallom. Folyamatosan vezetik ki. -
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok, szerintetek lehet valahonnan szerezni még régebbi Iqos készüléket? A Duo 3.0 olyan érdekelne amivel pl Ambert lehetett szívni..
Esetleg külföldről rendelni valahonnan ?
Csak mert ez a régebbi sokkal jobban bejött, csak elromlott.. -
llacee
őstag
válasz
hallerlaller #3947 üzenetére
Megpróbálom, köszi a prospektust
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest