Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
ronin79 #3497 üzenetére
Felesleges átszámolni forintba, mert nekik akkor is 6,8 euró, ha itt 300 Ft az euró és akkor is, ha itt 600. Persze lehet vele vagánykodni, hogy de sz*r nekik, de ugyanez volt a benzinárnál is. Megnéztem és 10 év alatt 20%-ot nőtt náluk az ár, de forintba átszámolva már a duplája volt, mert annyit romlott az árfolyam. Utóbbi sokkal durvábban hangzott, csak épp nem tükrözte a valóságot.
Csak akkor tudod összehasonlítani, ha úgy számolsz, hogy az ottani fizetésből hány dobozzal tud venni ott és itt mennyit tud vásárolni az itteniből. Ha úgy számolsz, már nem hinném, hogy drágább lenne náluk.
-
SztiviVander
őstag
válasz
ronin79 #3497 üzenetére
A repa jogos, de a jovedeki adot nem a josagos csupasziv eu szabalyozza?
Nemeteket majd akkor sajnalom ha ott is 600 euro lesz a minimalber meg 1000 korul az atlagber es nem a ket haromszorosa mint jelenleg... Nalunk meg ugye nem 2 euro a heets. Szoval mi mit szoljunk inkabb.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz
SztiviVander #3495 üzenetére
Németek mit szóljanak?
Kinek mit intéz a kormánya
Sárgarépa magyar lidl 539 Ft szlovákban 49 cent és csomagoláson származási hely mo
-
redst4r
tag
válasz
SztiviVander #3495 üzenetére
Tenerifén is 2,8 euro. Ilyen az ár. amikor az állam nem extraprofitot szed be.
-
SztiviVander
őstag
-
Tangerine
senior tag
Heets Észak-Macedóniából. Ára 150 macedón dénár/dínár (MKD) ami kb. 930 Ft. Tereát nem láttam, de csak egy boltban voltam.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
Topikgazda
Glo küldött tájékoztatót, gondolom PM-nál sem lesz másként:
Bizonyára hallottál már az Európai Bizottság által elfogadott irányelvről, amely megtiltja az ízesített hevítéses dohánytöltetek forgalmazását 2023. október 23-tól. Júliusban a Magyar Közlönyben is megjelent az erről szóló hazai kormányrendelet.
A hazai kormányrendelet felkészülési időt ad a dohánygyártó cégeknek és a dohányboltoknak, így idén októbertől még továbbra is kaphatóak lesznek a jellegzetes ízesítésű hevítéses dohánytöltetek az üzletekben.Meddig lesznek elérhetőek még az ízesített hevítéses dohánytöltetek?A kormányrendelet szerint a dohánygyártó cégek az Országos Dohányboltellátó raktáraiba 2024. július 7-ig még beszállíthatnak ízesített hevítéses dohánytölteteket. Azok az ízesített hevítéses dohánytöltetek, amik eddig az időpontig bekerültek a raktárakba, a készlet erejéig megrendelhetőek lesznek a dohányboltok számára és ezáltal értékesíthetőek a vásárlóknak.Tehát a dohányboltokban 2024. július 7-től még a készlet erejéig el fogod érni az ízesített dohánytölteteket. -
Bozek
nagyúr
válasz
pyshtee #3486 üzenetére
Beviszed egy dohányboltba és megmondod, hogy ezt találtad, értesítenék-e a tulajdonosát. Adatokat neked biztos nem fognak kiadni, de a regisztráció sorozatszám alapján megy, így biztos megvan a rendszerben, ki vette a készüléket. Persze kérdéses, hogy a dohányboltos akar-e foglalkozni vele.
-
pyshtee
csendes tag
Sziasztok,
elöljáróban jelezném, nem dohányzom, és sosem használtam ilyen iqos terméket, ezért nem ismerem a funkcióit.
Találtam egy iqos iluma one (zoltan6 akciós szórólapja segített beazonosítani, köszi) készüléket, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e valami lehetőség megtalálni az eredeti tulajt?
Van erre valami ötletetek?
Esetleg regisztrálta a készüléket és az alapján, vagy valami hasonló...
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Bozek
nagyúr
Én először telefonon próbáltam, ott nem sikerült, aztán Windows-on is. Elsőre végigment, de még mindig kiírta az FW frissítést, csak miután lehúztam az USB-ről és visszadugtam, akkor tért magához.
Viszont a telefonos frissítési próba után olyan gondom van, hogy kb. percenként dobja, hogy megszakadt a kapcsolat... Az Iqos újraindítása után ugyanez volt, szerencsére az használt, hogy töröltem a telefonról a BT-eszközök közül, majd újra párosítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Erről a szlovák pontgyűjtésről tud nekem valaki valami okosat mondani?
-
BlackJapan
tag
Sziasztok!
3 napja átálltunk Iluma-ra 20-25 év dohányzást követően. Nekem semmi bajom, jobban érzem az ízeket, illatokat, a futás is jobban megy, de a feleségem enyhe nehézlégzésre panaszkodik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Ez átmeneti jelenség? Nagyon örülnék, ha mindketten váltani tudnánk...
Köszönöm szépen előre is!
-
fant0mi
őstag
Dobtak a dohányon 30 forintot.
-
@rglaaf
veterán
válasz
hallerlaller #3474 üzenetére
Szuper tropa duo3-t letudom cserélni vegre
-
yanna
addikt
válasz
Jó hír! Forrás?
-
zoltan6
addikt
válasz
Még az iluma one is ott volt a képen 15990ft helyett 11990-ért.Egyik nap láttam az Iqos FB csoportban.De ma már a csoportot sem találtam,mi lett vele? törölték?
Most találtam egy képet,de lehet akkor az Iluma one-nak csak csökken az ára.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Traffic-os csaj mondta tegnap : szeptember 11-18 újra lesz beszámítós akció sima illumára, féláron, 11e Ft-ért lesz elvihető, ha leadsz egy régi készüléket.
-
Def26
félisten
Üdv.
Nem tudjátok a legkisebb iqos készülék mennyibe kerül a Szovákoknál? -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
liszi70 #3466 üzenetére
Heets, az az Iqoshoz való termék (illetve újabban a Terea, ami az új Iluma eszközbe való).
Más gyártó termékeit is bele szokták tenni, azokról nem tudok nyilatkozni, de persze létezik nikotinmentes is azokból.Egyébként van felül egy összefoglaló, ott találsz linket az Iqos oldalára.
[ Szerkesztve ]
-
"Gyereknevelési tanácsadáshoz nem értek."
Tudod, az ember sokáig azt gondolja, hogy elég a szülői minta, meg az okos és nyugodt érvelés, meg az intelligens gyerek belátása a saját érdekéről, de sajnos pubertás korú gyermek esetén nem elég.Természetes, hogy ebben a korban túl erős a haverok hatása, a kivagyiság, a félreértett "felnőttködésre" való vágy, és ez egy ideig beviszi őket a sűrű erdőbe. Most kell észen lenni, hogy minél rövidebb idő alatt kitaláljon onnan.
"ugyanúgy hozzá lehet szokni, mint a normál cigarettához"
Hát ez az. El se kell kezdeni, hogy később, felnőttkorban ne legyen kínszenvedés leszokni róla. Mert előbb-utóbb a dohányzók döntő többsége eljut oda (aki megéri), hogy le KELL szoknia. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Persze erről már milliószor beszéltem a gyerekeimmel, úgy látszik, rövid távon semmi haszon fejibe'...
Köszi!
-
válasz
zeon.hu #3458 üzenetére
Köszi a választ! Ez a Heets Abora Pearl erősnek számít? Nikotinos, szóval harmatgyenge nemigen lehet. Azért érdeklődöm, mert a 16 éves fiam táskájában találtam valami készülékkel együtt, és kíváncsi vagyok, vajon milyen mértékben kívánja tönkrecseszni a fejlődésben lévő szervezetét?
[ Szerkesztve ]
-
KillerATi
tag
Más is tapasztalta azt, hogy a terea rosszabb mint a heets? Kb fel éve hagytam abba az iqost, akkor meg heetsel, most újra kezdtem, tereaval, és ugyan azokat az ízeket vásárolva, sokkal rosszabb az élmény. Szinte semmi ízük.
-
Uraim, a Heets Abora Pearl miféle dohánytermék? Sohasem dohányoztam, fogalmam sincs semmiről se a valódi cigi, se az elektromos cigi kategóriájában, és az első rákeresés sem volt túl releváns. Mennyibe kerül egy ilyen, és ez nikotinos?
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Horvátországban, esetleg konkrétan Rab szigeten hol tudunk venni Tereat? Tobacco shopban csak sima cigi van. Köszönöm a mihamarabbi segítséget!
-
wreakz
tag
Sziasztok,
Srácok tudjátok milyen árban megy most a Terea Szlovákiában? Hétvégén ha már Esztergom fele járok lehet érdemes lenne átugrani.
-
zeon.hu
Topikgazda
Gondolom más is megkapta/megkapja majd:
"Kedves IQOS Club tagunk!
Tudomásunkra jutott, hogy IQOS CLUB tagjaink a közelmúltban több telefonhívást kaptak magukat IQOS Támogató csapat munkatársnak kiadó személyektől, akik adategyeztetésre, magas összegű nyereményre hivatkozva vagy egyéb indokkal próbálták megszerezni az ügyfeleinktől a bankkártya adataikat és az internetbanki belépési kódokat, vagy akár különböző átutalások indítására próbálták rávenni ügyfeleinket.Felhívjuk figyelmedet, hogy a PHILIP MORRIS MAGYARORSZÁG KFT. nem kezdeményez olyan telefonhívást, amelyben bankkártya adatokat, bankszámla információkat kérne ügyfeleitől! Sem e-mailben, sem telefonon, sem sms-ben nem kérünk banki, bizalmas adatot, pin kódot, jelszót, internet banki belépési adatokat, tranzakció hitelesítő kódot, bankkártya adatot, bankkártya érvényességi időt vagy bankkártya CVC kódot!
Amennyiben cégünk, vagy akár más cég nevében ilyen témákban keresnek, járj el körültekintően! Ne add meg adataidat, ne kezdeményezz átutalást, ne adj ki jelszavakat és kódokat!."
-
allex70
csendes tag
Én is most néztem ezt az akciót
Csupán ez a feltétel
“A promóció azokra az újonnan regisztrált felnőtt dohányosokra vonatkozik, akik megvásárolják első IQOS ILUMA vagy IQOS ILUMA ONE készüléküket a fent felsorolt IQOS üzletekben, majd 8 héten belül 4 karton TEREA utántöltőt kell vásárolni az IQOS üzletekben vagy az IQOS.com oldalon.”
Erre lehet mondani, hogy akció -
tothbe
addikt
válasz
ronin79 #3445 üzenetére
Az elsőnél csak 14 napra kapod meg az eszközt kölcsönbe.
A második pedig nem egészen Terea nélkül van. A lényege, hogy csak olyanokra vonatkozik, akik soha nem vettek még IQOS terméket. Regisztrálniuk kell a vásárláskor, de nem akárhol, hanem mindösszesen 5 szlovák IQOS boltra vonatkozik (Bory Mall, Zvolen, Lucenec, Michalovce és Kosice Aupark (ergo a legkevésbé frekventált IQOS boltok)) és csak a készlet erejéig él az akció de max augusztus végéig.
És csak akkor kapják meg ennyiért, ha utána 8 héten belül vesznek IQOS boltban 4 karton Terea-t. (bár ez utóbbit nem tudom, hogy ellenőrzik utólag és mit csinálnak ha mégsem).
Mondjuk akkor is jó akció, de azért vannak feltételei.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Lemaradtam valamiről? Van valami akció, vagy csak ha behányt a 3 duo?
-
pingu22
tag
Nem tudjátok véletlen, ha kérek cserekódot 3 duohoz, akkor a dohányboltban is megnézik a töltőtok meg hevítőrúd azonosítóját, vagy vihetek másik készüléket is? Vagy kiadják akkor is ha nincs nálam semmilyen készülék egyáltalán?
Tönkrement az iqos 3.0 duomnak a hevítőrúdja, de kiderült hogy nem az én beregisztrált iqosom van nálam, így elsőkörben elzavart az ügyfélszolgálat. Viszont azóta megtaláltam felírva a sajátomnak az azonosítóit, telefonon eltudom mondani, de dohányboltba is elkérik, akkor ciki.
-
littlemamba
aktív tag
Tegnap frissítettem a firmwaret. Mobillal és kábellel. Nekem is hibára futott a sima iluma 2x is a hevítőnél, de aztán erőszakos voltam és sikerült, utána frissítettem egy iluma one-t is, az elsőre sikeres volt. Nekem az jött be, hogy megszüntettem a bluetooth párosítást, utána megnyitottam az alkalmazást, utána összedugtam az eredeti iqos kábellel a telefont és az ilumát, majd végbement a frissítés. Aztán újra párosítottam mindkettő eszközt bluetooth-szal.
-
trebrona
Topikgazda
válasz
KillerATi #3424 üzenetére
Én PULZE-t használok HEETS-szel, nekem jobban bejön, mint az IQOS. 5 percig annyit slukkolsz, amennyi jólesik, nincs korlát. Hevítő penge helyett rúd, nem kell óvatoskodni, biztosan nem törik. Nem zárt, sokkal egyszerűbben tisztítható, feleannyi törődést nem igényel. Cap-et fel lehet húzni, így simán takarítható. kép
Az ID olcsóbb, de azok nem ízlettek, úgyhogy maradtam a HEETS-nél.
Glo nem jött be, azt el is ajándékoztam. -
KillerATi
tag
Köszönöm a válaszokat! Annyi kérdés lenne még hogy az ilumák közül az olcsóbbik, töltő tok nélküli változat miben tud kevesebbet, mint a másik kettő? Iqos oldalon van összehasonlítás, de az szerint gyakorlatilag ugyanazt tudja
-
col
addikt
Én ugyanígy jártam ma, tokot frissítette, hevítőt csak látszólag, a végén sikertelen frissítés üzenetet adott. (Hívtam az ügyfélszolgálatot, ők azt mondták, náluk az látszik, hogy a töltőtok is és a hevítő is rendben frissült. Nálam továbbra is a régi firmware-t jelzi a hevítőnél, csak a toknál mutatja az új firmwaret.)
Nálam nem lép ki a diagnosztika oldalról, hanem B102-es hibát írt a hevítőre az ellenőrzés végén. Ezt mind a 2 Iluma készülékünknél hajszálpontosan egyformán csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Windowson a "widget" nálam katasztrofális.
Ezzel fejezte be a 4. újraindítás (USB le/fel csatlakozás) után (tehát elvileg végigment a firmware upgrade, mert 2 fázis a tok 2 fázis a hevítő - Iluma):
Rányomtam a diagnosztikai ellenőrzésre, mert már nem látszik a firmware update, amit elvileg sikertelenül telepített - csak a miheztartás végett -, és kilép magából a program randomra, negyedszerre végigment.
[ Szerkesztve ]
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
Tudom hogy egy kifejezetten iqos topic, de mégis:
Az itthon kapható rendszerek közül melyik a “legjobb”, vagy mik a lényeges különbségek? Glo, pulze, iqos? Ha jól látom a gépek is kb hasonló árban vannak, és a töltetek is.
iqos 3 duot használtam régebben, végülis mondhatni elégedett voltam vele.
Előre is köszönöm ha valaki válaszol. -
col
addikt
válasz
zeon.hu #3421 üzenetére
Iluma:
Én laptopon a windows-os widgettel használom. Épp most nemrég néztem és jelezte is a firmware frissítést. Látszólag le is töltötte, a töltőtokot frissítette, a hevítőnél frissítési hibát jelzett a végén. Hívtam az ügyfélszolgálatot, ők azt mondták, náluk az látszik, hogy a töltőtok is és a hevítő is rendben frissült. Nálam továbbra is a régi firmware-t jelzi a hevítőnél, csak a toknál mutatja az új firmwaret. Állítólag ez applikáció hibaA készülék diagnosztikánál a hevítőre B102-es hibát ír ki, ami állítólag valami "dummy" hibakód. A készülék amúgy rendben működik, nincs semmi gond ettől eltekintve.
(Mellesleg ezt mind a 2 készülékünknél egyformán csinálja.) -
zeon.hu
Topikgazda
-
Amarth
aktív tag
válasz
SztiviVander #3414 üzenetére
Ügyfélszolgálaton lehet kérni.
Ha jó, ha rossz az Iqos.
Meg akkor is akartak adni, amikor leközvéleményeztettek. -
@rglaaf
veterán
Duo 3 ugy néz ki végleg feladta, bármit csinálok piros villogás van gari lejárt
Érdemes őket hivogatni? -
qltsar
veterán
Sziasztok!
Sajnos a hétvége folyamán eltűnt az llumám töltőtökja. Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet e külön vásárolni?
Régebben lehetett 2.4 meg 3.0 / Duo-hoz is külön venni hevítőrudat, töltőtokot.
Köszönöm
!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest