- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-10 19:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Nem a frissítés hagy hidegen, azt meg szoktam ejteni, hanem az Androidos alkalmazás.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
1 éve néztem az app értékelését az áruházban, ezek alapján ki sem próbáltam.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Vagy 3 napja volt olyan, hogy azt hittem, nem fog kikapcsolni. Az tuti volt 2 perc, közben meg legalább 8-10 slukk. Az utolsó 2-ben szinte már pára sem volt.
-
yanna
addikt
A középső Ilumát használom, és már jó néhány alkalommal tapasztaltam, hogy az utolsó fél perces rezgés jelzése után az a fél perc akár másfél, két percig is tart. Másnál is van ez?
-
yanna
addikt
Bronzot használok, inkább azt mondanám, hogy markáns, karakteres "íz".
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
4 hét Iluma(a középső) használat után kellemesen tapasztaltam, hogy egy töltéssel 23-24 Terea is pöfékelhető, valamint a 14 slukk vígan megvan, akár 15-16 is.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt

Sőt, felirattal még 1 fokkal jobb fogás lenne rajta, de sajna feliratozóm már nincs. -
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Másfél nap után behányt az iluma hevítőm. 3-3 villogás felváltva, utána semmi. Ügyfélszolgálat felhív(kb. 40 perc után ügyintéző), ezt próbáljam, azt próbáljam,persze semmi. Smsben cserekód a hevítőre, megoldódott 20 perc alatt, most eddig jó.

-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Duo 3-ról váltottam ilumára. "Füst", íz élmény kicsit jobb, de van pár egyéb dolog. A hevítő rohadt csúszós alakja és fetülete miatt, rajta a gomb eléggé gagyi benyomást kelt, valamint jobban melegszik, mint duo. A tisztítás elhagyása viszont kifejezetten tetszik.
-
yanna
addikt
Jó hír! Forrás?
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Lemaradtam valamiről? Van valami akció, vagy csak ha behányt a 3 duo?
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Legalább fél éve ezt használom, de nem igazán tudom meghatározni. Talán csoki, kakaó ízre hajaz nálam. Elég karakteres szerintem.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
A töltést mostanában a 3 duo nálam is elfelejtette párszor.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Ilyesmit sejtek én is, hogy beetetés a váltásra...

-
yanna
addikt
Srácok! A terea-ban is gusztustalanul kevés dohány van mint a heets-ben? Még nem váltottam, de lehet el is engedem ezt PM vonalat, mert kezd undorító lenni...
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Üdv!
ORIGINALS ONE készülékkel van már valakinek személyes tapasztalata? -
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Más is kapott ilyen 20 perces kérdéseket?: "Mi az Ipsos Zrt. vagyunk, és a Philip Morris Magyarország Kft. adatkezelő megbízásából adatfeldolgozóként felmérést végzünk"
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Sziasztok! Véleményeket szeretnék tőletek. Szerintetek melyik heets "füstöl" aránylag erősen? Jelenleg yellow az alany, van mikor elégedett vagyok, de többször előfordult, hogy olyan volt, mint a lepke fing.
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi! Ez a belépés nálam is rejtély, egyik telefon beveszi, másik meg nem ..