- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Egyik naprol a masikra az IQOS Iluma-m nem veszi fel a toltest.
A Duo-ra 1 ev cseregari volt, meg fizikai serules eseten is.
Itt mi a helyzet?
Ha itt is ugyanez, akkor mit kell csinalni, hogy kapjak egy "cserekodot"?
Anno voltak videok, amiket vegig kellett nezni, hogy kiadjak a kodot, itt nem talaltam ilyeneket.
Koszonom
!
-
Tangerine
senior tag
Véletlenül heets-et vettem terea helyett (4 dobozzal). Már az egyiket ki is bontottam, aztán csodálkoztam miért nem műxik. Összeszedtem az összes terea csikket amit találtam itthon, kiszedtem belőle a fémlemezeket, és beledugdostam a heets-ek közepébe egyet-egyet. Mivel amúgy is túl lazán vannak tömve, könnyen belemegy. A moddolt heetset az ilumába beletéve működik. Így el lehet szívni a heetset is az ilumában vészhelyzet esetén.
Azért a másik 3 dobozt inkáb kicseréltetem, ha lehet.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #3590 üzenetére
Akkor meg is válaszolom..
Dohányboltban lehet kapni.
A dolog érdekessége, hogy egy nagyforgalom dohányboltban, rajtam kívül senki nem keresett még ilyesmit. Tehát ott sem tudták, hogy van nekik ilyen -
Barnahalo
tag
Nem szoktam panaszkodni, de ilyen rossz minőségű Heetset már régen kaptam. Egy doboz Sienna Capsból ha 5 db volt használhatóan megtömve.
-
nylontacsko
senior tag
Iluma Prime-hoz hol tudok venni kiegészítőt?
(szövet fedő) -
csabiks
senior tag
kicsit offolok:
aki teheti próbáljon rá a ploom-ra is. Brutálisan sok a ‘füstje’ és 5 percig korlátlanul lehet szívni. A gyümölcsös- pattintós 1450ft a sima dohány ízűek meg 1530ft-ba kerülnek. -
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #3584 üzenetére
Sőt, felirattal még 1 fokkal jobb fogás lenne rajta, de sajna feliratozóm már nincs. -
littlemamba
aktív tag
válasz
ronin79 #3580 üzenetére
Nekem még csak 4 hónapja van meg, de még nem esett le (sima iluma, nem one, nem prime). Egyébként egyetértek azzal, hogy tényleg nem annyira stabil a fogása. (van egyébként egy iluma one-om is, de azt csak ritkán használom)
Személy szerint én imádom, hogy nem kell takarítani, nem kell erre figyelni. Havonta beletolok egy pálcát, egy kis áttörlésre és ennyi, de nem potyog az égett dohány, nincs macera. Kb 3 nap alatt elfelejtettem, hogy az egész procedúrát és imádom, hogy nem kell csinálnom.
-
ronin79
addikt
válasz
zeon.hu #3578 üzenetére
3duo e szempontból jobb volt neked is? Kissebb, ergonomikusabb, kellemesebb tapintásra is csak az a fránya tisztítás (ami lényegében egy rituál, nem olyan nagyon kellemetlen és még hiányozhat is Iluma után
)
Szerintem tegye fel a kezét akinek még az iluma sosem esett le
Részben a kezdeti használatkor szerzett hajszálkarcok végett (de inkább, már mégis egy éves lassan) cseréltettem.
A fizikai sérülés indokra szenya módon azért még egy kavicsággyal rásegítettem
Ha már szopnom kellett vételekor a gari jóváírásával (és hiába volt beküldve a számla, csupán a töltőtoknál szerepelt a valós vásárlási időpont)
Gyűrűt nem adtam le ahogy a fedlapot sem (lényegében az új hisz, kb. egy hét után cseréltem bőrre). -
ronin79
addikt
Nekem 131.5.0 van rajta viszont a rezgés hibát ez sem javította (a végén amikor már befejezi a hevítést).
Tegnap kértem újat Prime-ból, novemberben lenne már egy éves és van rajta pár karc, hevítő - tok is esett már le, esztétikai szempontból csereérett
Holnap hozza a futár, kíváncsi leszek új készülék milyen fw-el érkezik és h ez a funkció működik-e. -
akyyy
senior tag
szeretném frissíteni a 131.4.1 verziójú illumát, de sehol se találok infót róla, hogy hanyas verziót tenne rá, és mik a különbségek az előzőhöz képest. Erről van valakinek infoja? Melyik a legújabb jelenleg?
-
tothbe
addikt
válasz
sarkanyolo2 #3571 üzenetére
Szlovákiában még tart a 49 Eurós akció amiben 3 doboz Terea-t is kapsz a készülék mellé. Illetve a Terea is 40,5 Euró ha kartonra veszed mert egy doboz ingyen van minden kartonból.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
sarkanyolo2 #3571 üzenetére
Sajnos nemrég lett vége:
Szeptember 11-17 között volt, régi regisztrált eszköz beszámítással 11.500 Ft.Új akcióról még nem érkezett hír.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg valamilyen akcióról, amivel kedvezményesen lehet hozzájutni a középső ILUMA modellhez?
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
csabiks #3563 üzenetére
One-t nem próbáltam, de Iluma, Iluma Prime és Duo 3 esetén is 6 perc vagy 12+2 slukk, amelyik hamarabb bekövetkezik.
(Mivel én korábban magamnak töltöttem a cigit, így számomra eleinte nagyon hosszú volt az Iqos
)
Ízeket meg próbálni kell, mindenkinek más jön be.
Eleinte Turquoise -t használtunk, de már jó ideje Mauve lett. -
csabiks
senior tag
Sziasztok!
~10 év dohányzás után, gondoltam kipróbálom az alternatívákat.. Az elektromos cigi (elfbar) allergiás tüneteket okozott, a torkom is kaparta, így azt offoltam.
Tegnap vettem egy iluma one-t, ez már közelít az igazi dohányzáshoz, viszont (nekem legalábbis) túl kevésnek bizonyul az a 15 slukk. Ma reggel már szüneteket tartva 1-1 slukk között valamivel tovább tartott 1 szál, de még nem az igazi (vagy csak szokni kell).
Csak nekem tűnik kevésnek, vagy valóban lehetne több?
Hamar beleugrottam az iqos-ba, ahogy olvasom a konkurenciánál van korlátozás mentes 4 perces szívás is, de azt meg takarítani kell, azt meg nem szeretném.Jó 5 éve már Marlboro Touchot szívok, most egy doboz torquis ízesítésűt vettem, igazából elmegy kategória, de ha esetleg tudtok ajánlani a touchoz legközelebb álló ízt, vagy úgy szumma a legkedveltebbet azt szívesen fogadom.
Egyébként abszolút bejön ez a hevítős cigarettázás, talán segít majd leszokni…
-
yanna
addikt
Másfél nap után behányt az iluma hevítőm. 3-3 villogás felváltva, utána semmi. Ügyfélszolgálat felhív(kb. 40 perc után ügyintéző), ezt próbáljam, azt próbáljam,persze semmi. Smsben cserekód a hevítőre, megoldódott 20 perc alatt, most eddig jó.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #3558 üzenetére
34.990 -> 26.990 Ft
-
IntelKiller7
veterán
A Prime is akcios most? Nezte mar valaki, hogy mennyibe kerul?
Duo 3-at valtanek le vele. -
tothbe
addikt
Szlovákiában megint van akció. 29 EUR a One 3 doboz Terea-val és 49 EUR a Duo szintén 3 dobozzal az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest