Hirdetés
-
LOGOUT.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz Barnahalo #1998 üzenetére
Ugyan ebben nem tudok segíteni, de ha egy kicsit visszaolvasol, akkor a garanciális kérdésre részben kapsz választ. Tehát hiába a garancia, az eredeti tulajnak kell azt kérvényeznie/elindítania. Így amit nem te veszel PM-es készüléket, azoknál jobb úgy számolni, hogy nincs garancia, mindegy mit ír a hirdető.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz Barnahalo #2003 üzenetére
Úgy tűnik, hogy rosszul tudtam, vagyis nem tudtam, hogy ha valaki törli a készüléket akkor Te is be tudod regisztrálni. Lehet, hogy a fóliásnál eleve nincs ilyen probléma. Nekem nincs gyakorlati tapasztalatom az ügyintézéssel, csak az itt olvasottakból indultam ki.
Nálam a 3.0 Duo-val nem merült fel semmi probléma.Let's begin, de gozaimasu!
-
SztiviVander
őstag
válasz Barnahalo #2003 üzenetére
Hogyne lehetne. Ami bontatlan azt meg senki se regisztralta iqos klubba, mert a dobozon levo kod mellet kerik a heviton levo sorozatszamot is amit ugye csak akkor latsz ha kibontod. Nem kell se szamla se semmi. En igy regeltem olyan 2.4-et amit szlovakiabol hozott az akitol en vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest