Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Nekem 131.5.0 van rajta viszont a rezgés hibát ez sem javította (a végén amikor már befejezi a hevítést).
Tegnap kértem újat Prime-ból, novemberben lenne már egy éves és van rajta pár karc, hevítő - tok is esett már le, esztétikai szempontból csereérett
Holnap hozza a futár, kíváncsi leszek új készülék milyen fw-el érkezik és h ez a funkció működik-e. -
-FreaK-
veterán
Gyakori probléma, nekünk is volt nemrég, de már megjavult. Újra kell indítani többször, aztán kis szerencsével majd jó lesz megint.
Én leleveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy vagy csere ugyan arra, vagy kedvezményesen Ilumara, utóbbit választottuk, kaptam kódot hozzá. Most viszont épp jó a régi, úgyhogy még nem váltottam be.
Itt vannak az árak amiket felajánlottak cserekészüléknek:
IQOS ILUMA PRIME: 26 990 Ft.
IQOS ILUMA: 11 500 Ft.
IQOS ILUMA ONE: 10 990 Ft.Ugyan olyan készülék persze ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest