- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Az új cuccok egyébként mennyibe kerülnek?
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!m
Ezaz új Terrea is 2000Ft-ba kerül mint a Heets? Kint Szlovákiába mennyi?
-
EasyLife
aktív tag
Ma 4 körül vettem egy kék ilumát minden gond nélkül kb 5 perc volt. Be a kocsiba mondom próbáljuk ki. Hát mint kiderült 20 perc az első töltés úgy hogy már csak otthon tudtam kipróbálni. Willowot szívok eddig durván erősebb az ízvilága mint a hevítősnek, sokkal erőteljesebb az íze és a mentolossága is. Maga a készülék picit hosszabb és picit nehezebb mint a duó volt. Még megszokásból meg van a mozdulat, hogy kirázzam a végén
De eddig nagyon bejön.
-
Bozek
nagyúr
Ez az Iqos alkalmazás sose lesz már jó? A Duo 3 legalább visszacsatlakozott, az Iluma esetében meg semmi. Beállítások szürkék, de ha kikapcsolom, akkor kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat...
Szerk: Alkalmazás adatainak törlése egyelőre megoldotta a problémám, de ha ezt sokszor kell eljátszani, az gáz.
-
ronin79
addikt
válasz
stemplar07 #3193 üzenetére
Nem a Russet?
-
Stylerr
addikt
Én az Iluma Primeot vettem, 10 perce tölt, de még egy töltetnyi töltöttseg sincs benne. Első használat előtt ez normális,hogy ilyen lassan tölt?
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
megvettem az Iluma t. A duo fele tokos verzio.
nekem nagyon ingadozik a teljesitmenye. Olyan mintha a 3 duo sokkal konstansabb teljesitmenyt nyujtana szivas kozben. Ennel az ujnal nem erzem beszivasnal hogy cigiznek. Nekem eddig nagy minusz. Nalatok velemeny? -
fant0mi
őstag
válasz
SztiviVander #3177 üzenetére
Most 16 órakor sikerült. Szépen csörömpölt a kuka a pult alatt, amibe bedobta. Szerintem az egész napjuk erről szólt a trafikosoknak. Zöld One már nem is volt, ezért szürke lett.
Eddig az erősebbik mentolost szívtam, de ebből lehet elég lesz a gyengébbik mentolos is. Intenzívebb az íze. -
zeon.hu
Topikgazda
A törölt hsz írójának küldtem privát üzenetet a törlés okáról.
-
Bozek
nagyúr
Ehh, használati videók Majkával és Görög Zitával.
És senki ne egye meg a dohánytöltetet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Én fél 10 körül cseréltem, felénk nem nagyon járhattak, mert csak 1 régebbi készüléket láttam, ahová bedobta az enyémet is a dohányboltos. Aztán lehet, hogy már ürítették közben.
-
válasz
9 körül sikerült, előttem-utánam is azért jöttek. feleségem csak délután jut el, de a dohányboltos szerint kétséges, hogy marad-e még, mert nagyon sokat vittek már el.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Reggel 9 körül cseréltem kb 5 perc volt bár mondta a trafikos csaj hogy sokan cseréltek nyitás óta
A keszülék igy elsőre bejön végig van füst élmény ,bronze terea kicsit mintha intenzívebb lenne mint s heets változata -
Zsadi
őstag
válasz
Fél órája sikerült. Nekem is mondta az eladó hogy reggel káosz volt. A hitelesítő sms is nehezen jött meg most fél 11 körül.
Én a hétvégén félrerakattam, már akkor kevés volt nekik. -
SztiviVander
addikt
Sikerült mar valakinek venni klubbos ilumat? Nekem azt mondta boltos 8kor hogy nem megy a rendszer, majd talan tizkor. Hogy aztan igaz e vagy csak nem volt kedve szpni (majd valtotars regisztralgat tiz utan) azt nem tudom ellenorizni, de ugy 50-50 az esely. Este meg mire megint odajutok majd kiderul hogy ja bocs elfogyott az erre szant keszlet (esetleg pink/piros marad haha). Igazabol meg se lepne.
-
llacee
őstag
válasz
zeon.hu #3175 üzenetére
Korábban arany marlborot szívtam napi1 dobozzal, aztán töltött kék szofit 1 dobozzal.
Próbáltam tapaszt (ami működött egy hosszabb időszakra) meg spray-t, de akkor kifogott rajtam, így vigaszágon kezdtem bele az iqos-ba egy éve.
Kicsit megingott a bátorságom, de valamit lépnék. Ezért gondoltam, ha esetleg jönne egy kevésbé acélos nap akkor lenne mentes füstölni való.
Egyébként abszolút igazad van! -
llacee
őstag
Sziasztok!
Nem tetszik már ez a 2eFT-os ár, így megpróbálok lejönni az Iqos-ról.
Tervem szerint mentes töltettel próbálkozom.
Most sienna, ami bevált, nyilván mentesből nincs dohány ízű, de milyen fajtát és típust ajánlotok?
Mondjuk boltot sem találtam, ahol kapható, pl Lidl-t rávágja mindenki, de egyben nem találtam -
Iramirez
aktív tag
válasz
bandras0226 #3170 üzenetére
Nekem is ezt mondták a p.m.-osok...meg azt is,hogy ez változhat..kormányunk mint mindig meggyőzhető...
-
eboostr
aktív tag
válasz
bandras0226 #3170 üzenetére
Én is itt olvasom először hogy jövő nyár?
-
válasz
nylontacsko #3166 üzenetére
Én úgy tudtam hogy 2023.10.31 a határidő. Változott volna?
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Valaki engem is megajándékozna egy 20%-os kóddal? Illetve pár pontban leírná a vásárlás menetét, illetve hol érdemes vásárolni?
Köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
válasz
nylontacsko #3166 üzenetére
es akkor majd a forgalom is esik egy 20-30%-ot... belsoegesu autokat is ki kellett volna vezetni, aztan megis volt az a lobbiero (meg
korruptpeldas jogallamban elo eu-s politikus) ami elintezte hogy megse kelljen. itt is el fogjak szerintem. -
nylontacsko
senior tag
válasz
zeon.hu #3163 üzenetére
Egyelőre.
Jövő nyárig ki kell vezetni az ízesítetteket itt is, mint a "normál" dohányárú esetén.
Jelenleg kb. 600e iqos készülék van regisztrálva Magyarországon.
Előzetes tervek szerint maximum még 2 évig lesz elérhető a Hetes.
Szép lassan átvezetnek az új készülékekre.
Ha megfigyeljük az üzenet már a dohányboltokban:
- 3 sor Terea
- 1 sor Heets -
Belba
őstag
válasz
ronin79 #3161 üzenetére
Most megnéztem mit írt pontosan az eladó csajszi : 2 év garancia!...
Szerintem annyi a turpisság, hogy levette az árból a 3 db TEREA-t, és a vásárlásom után járó kupont megkapja (az ajánló kódjáért cserébe)... Emiatt lett 16 eur/db a készülék...
Azt még nem tudom mi van a számlán, jövő héten kapom meg a csomagot... -
dionaea
őstag
Csak egy gyors kérdés akkor régi tölteteket meddig lehet még venni? Amíg el nem fogy a készlet.
-
ronin79
addikt
A két év gari érdekes, mivel alapból 1 év jár új készülékre, az is a forgalomba helyezés nem a vásárlás idejétől számítva. Pl. ha június 1-én vásároltad a készüléket, de januárban került forgalomba a gari januártól számítódik mindaddig amíg nem igazolod a szlovák iqos oldalon a fiókodban a készülékeid alatt a vásárlást igazoló számlával.
Ha ezt megtetted, az első évben jogod van bármikor kicseréltetni a készüléket, minden indoklás nélkül ( vissza nem tudod adni) de pl. ha leesik és karcos lesz, tudsz újat kérni és a csere készülékre már a 2 év jótállás lesz érvényben.
Van vlmi turpisság, ha 16€ fizettél mert a számlán 23-nak kéne szerepelnie és 3 doboz Terea-nak is, viszont jól ártál akkor is, ha az eladó picit spekuzott is
Ezek a mostani hivatalos árak#3160 -FreaK
Független úgyhogy csere nem játszik. Az ott múlt éven volt bevezetéskor, viszont most csere nélkül is kedvezőbb árak vannak, csak ügyelni a vásárlásra és számlát átnézni + regisztrációnál a preferált nyelvnél a magyart megadni ( hív ügyfélszolgálat első hónapban 3x és a hívásért 30%-os kupont kapsz sms-ben Terea vásárlásra).
-
Belba
őstag
válasz
SztiviVander #3158 üzenetére
Végülis nem lettem átverve, az árból leszámolta a cigik árát, nekem csak jó, hogy kedvezmény kódot kaptam...
Nem sajnálom tőle, ha az én vásárlásommal +pontokat tudott szerezni...
Én a magam részéről nagyon örülök, hogy sikerült 6000 forintért hozzájutni az ILUMA ONE készülékekhez (amit itt MO-on 16 ezerért vásárolhatnék meg)... -
válasz
@rglaaf #3143 üzenetére
+tothbe
Köszönöm a választ, akkor egyelőre nem cserélem le a 2.4-et Ilumara. Ráér... vagy esetleg elgurulok én is Párkányba valamikor, úgyis kell majd venni Heetset.A 2.4 csak tartalék eszközként szolgál nálam, elsősorban Pulze 1.1-et használok Heetsszel, a Pulze-t szintén a jövő héten cserélik ráfizetés nélkül 2.0-ra.
-
ronin79
addikt
válasz
-FreaK- #3154 üzenetére
Igen, szabadon választható.
Ha már regisztrálsz akkor miért ne kóddal (20% kedvezmény) de nem kötelező. Ajánló kódot meg pl. itt is találhatsz, ha nem akarozik keresgélni, simán egy poszt h. szlovákiai vásárláshoz keresel és pár percen belül kapsz ötöt is
https://m.facebook.com/groups/186394285459113/?ref=share -
-FreaK-
veterán
-
ronin79
addikt
válasz
-FreaK- #3152 üzenetére
49€ + jár hozzá 3 doboz Terea úgyhogy 36 €-ra jönnél ki. Regisztrációval meg további 20% kedvezmény. Ajánló kódot találsz FB-n mert neked 20% kedvezmény a megosztónak meg 1000 pont ( ami 10€ kuponra váltható be pl. Terea vásárlásra, max 25€ egyszeri vásárlásnál) úgyhogy aki már ott regelt tolja ezerrel a kódot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest