Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trassher #1782 üzenetére
akkor biztos valami nem kerek, mert alapjáraton tényleg olyan, mint a sima sienna (már ez a belső zárjegyes, kevésbé tömött "light" verziója). volt még belőle itthon, direkt egymás után szívtam, de nem éreztem különbséget. viszont tényleg rohadt frusztráló, hogy ennyire nem stabil a minőség, minden új karton bontás során megy a para, hogy vajon ez milyen lesz
-
trassher
addikt
Sienna Caps tömören: 0.
-
olloczky
senior tag
Csak szerintem lett mas íze az ambernek?
-
eboostr
aktív tag
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tropical Swift Heetset lehet Magyarországon kapni?
-
Nightmare666
tag
Sziasztok. Lesz esetleg akció mostanában 3.0 Duo-ra?
-
olloczky
senior tag
válasz
Huszárikon #1770 üzenetére
Hali
Nekem elég volt ezzel egyszer "megégetnem magam". Azóta minden szívásnál egy minimálisan nyomom a töltetet a pálca széléhez a mutatóujjammal. Tényleg csak annyira, hogy a számmal ne tudjam kirántani.
-
Silverboy
aktív tag
válasz
Huszárikon #1770 üzenetére
Probáltam, nekem egyáltalán nem jött be ez a TEA leveles hókuszpókolás, pedig imádom a szálas minőségi teákat...
(Vizipipánál is ez az új hullámosítástól (tealevél) én nekem pl. belem kifordul annyira ******, de izlések és pofonok)
-
Huszárikon
friss újonc
Sziasztok! Iqos készüléket vettem. Egyelőre elég furcsa ezzel dohányozni, főleg azért, mert minden szívásnál kijön a cigi a készülékből. Az ezüst csíkig nyomom bele, mégis. Két kérdésem van hozzátok: ti tapasztaltatok ilyet? Valamint, hogy teljesen nikotin mentes “cigit próbáltatok mar ezzel a kütyüvel vagy más hevítős készülékkel? Több olyan cigit is találtam, ami nikotin mentes és még olcsóbb is a Heetsnél. Köszi a választ🙂
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Beszereztem én is egy duo készüléket és tetszene is, próbálom mindig inkább ezt szívni rendes cigi helyett, de sajnos nekem kaparja a torkom. Első körben vettem siennát meg silvert és érdekes módon a sienna kevésbé kaparós mint a silver, azt alig bírom elvszívni. Érdemes lehet más ízeket kipróbálni? Lehet van olyan ami nem fog kaparni?Mennyire okozhatja a kaparó érzést a készülék hibája? Hevítésnél nem érződik úgy mintha égne a dohány, ez a jellegzetes kukoricás szag jön belőle (ahogy kell is lennie gondolom).
-
-
jUUh
addikt
Olyan szempontból nonszensz, hogy világosan látható, hogy mi a problema, kevés a dohány / szar minőség / mindkettő. A szabadkai Purple Wave-ben minden egyes szál trükközés nélkül adott normális ízélményt és párát. Dehát nekünk jó ez itthon.
Hiába jelezte már csomó ember, nem ismerik el, hogy szarabb a Heets. Arról nem is beszélve, hogy a Bronz, Amber is legalábbis nekem más ízű, mint régen
-
horig
csendes tag
Pont ezt a videót találtam meg és ez alapján végeztem a tisztítást. Úgyhogy az a része rendben volt. Sajnos mi is arra jutottunk hogy a Heets lehet a bűnös. Ma beszéltem vele, azt mondta hogy egyszer fordult elő hogy "kidobta a zárjegyet a nejlonnal együtt" de amúgy nem jellemző, és ennek ellenére is kevés a pára. Ráadásul a Willow a favorit amiről olvasom hogy a legtöbben panaszkodnak itt... Hát nem tudom mi lesz a vége. Szerintem még nézek egy másik készüléket és ha azzal sem javul a dolog akkor felejtős a IQOS vonal, mert eddig pazarlásnak tűnik, plusz ha visszaszokik akkor adtunk az ürüléknek egy pofont.
És még ezt a csipkedős módszert is megmutatom, hátha. Bár nonszensznek tartom hogy ilyen megoldásokat kelljen alkalmazni. -
jUUh
addikt
Jelezzetek vissza mik a tapasztalatok! Kerestem FB csoportba az eredetit, de nem találom.
-
jUUh
addikt
válasz
trassher #1757 üzenetére
Ezeket én is tapasztalom, bár azt hozzáteszem, hogy mióta majdnem egy éve szívom, egy darab olyan szál volt, aminek tényleg 0, azaz 0 párája volt, azt dobtam is ki.
Fentebb írtam, hogy én először megsodrom a Heets-et, és ha láthatóan kevés van benne összecsípem a hüvelyt / papírt, és összetömörítem a dohányt. Alább küldök róla pár képet. Ezzel + 3-4mp-t hevítem mielőtt beleteszem a Heets-et, nem szoktak gondjaim lenni. Sok pepecselésnek tűnhet, de a valóságban ez kb. 5-10mp., amíg hevül a penge.
1. kép: sztem ebbe kevés a dohány, nem elég tömör.
2. kép: sodrás után még jobban látszik.
3. kép: összecsíptem a papírt.
4. kép: végeredmény
-
trassher
addikt
Jelentem a heets minősége legalábbis nálam kezdi elérni a kritikán aluli szintet. Ez leginkább Willow-nál áll fenn.Egyik típus amikor beleesik a cap-be annyira laza és kevés a dohány, illetve mikor végeztem és kiveszem szálak hullanak ki belőle. Másik jelenség, hogy amikor belecsúszik a cap-be már akkor hallatszik, hogy száraz és konkrétan recseg a dohány. Sienna esetén talán ha 3 dobozban van összesen 1 gyengébb minőségű szál.
Mellesleg 3 hete megérkezett a Lambda CC és kijelenthetem, hogy bőven üti a 2.4 Plus-t vagy akár a Duo-t is. Magamnak állítom be a hőfokot, adott slukk után nincs vége a történetnek és az íze sem változik. 280 fokon használom, 33-34 heets-et lehet vele így elszívni. A cap mágneses, könnyebb takarítani az eszközt, Type-C csatlakozó is van. Azóta csak akkor használom a 2.4 Plus-t ha ez épp napközben töltőn van. -
NC-17
csendes tag
sziasztok,
van egy 2 hetes duo3 keszulekem. Napi 1 dobozt szivok el igy minden nap tejesen at takaritom, bar a penge mar szepen feketedik.
par napja minden heets utan amikor kihuzom, benne mar, hozza ragad par szal dohany a pengehez (neha nagyobb darabok is).
Ami problema, hogy mostmar ha kozel emelem, erzek egy ilyen kormos illatot, eleg intenziven a cap-bol. Ezzel lehet kezdeni valamit? Normalis? -
jUUh
addikt
A cap-et is szédszedted neki? Ebben a videóban 2:30-tól szedi szét, de az egész jó tartalom. 1 hónapos 3.0 Duo-mról szedtem le a cap-et, és szét az egészet, brutál mennyiségű dohány volt maga a cap és a cap belseje közötti részben, meg a kis szellőztetők a cap alján is, pedig mindig tisztítom.
Én mielőtt beleteszem a Heets-et, megnézem a szálat: ha láthatóan kevés van benne, mert sajnos rendszeresen ez van, akkor megsodrom az ujjaim között a dohányos részét a stick-nek, a végén, meg "becsípem" a szálnak a szélét, így tömörítve rajta egyet. Ez nem tudom mennyire érthető, Facebook csoportban láttam ezt a trükköt, és nekem így mindegyiknek szokott párája lenni. De ami legtöbbet nyom a latba, az szerintem a hely páratartalma.
Kicsit szomorú, de egyik havertól kaptam pár szál Purple Wave-t, amire mindenki rá vna izgulva. (szerb beszerzés volt
) Namost, ne számítsatok nagy dologra, kicsit a régi pattintós-mentolos áfonyás cigire / szivarra hajaz. Viszont! Minden egyes szál keményebb volt, láthatóan és érzésre is több dohány volt benne.
Ugyancsak Facebook-os csoportba hasonlította össze valaki a régi zárjegyes celofános dobozt a másikkal, és szálanként kevesebb anyag van benne sajnos.
-
Silverboy
aktív tag
Maga a Cap mind 2 oldal felől, takarítsátok meg, rengeteg dohánymaradék marad a cap heets felöli oldalán, ami tudd halmozódni, (én pl a vizipipámhoz adot fém lyukasztóval szoktam kikaparni, egy mozgalmasabb este után, simán kijön 1 szálra elegendő heetsdohány), lehet emiatt megy bele nehezen a heets.
wzol, is mondta nagyon nagy a szórás a heetsek között, Siennát szívok és Blue-t általában felváltva, utobbi időbe is volt pár nagyon luftos Sienna csomagom... -
wzol
tag
Itt voltak elég nagy szórások korábban a Heets minősége terén, plusz jött még a külső és belső zárjegyes történet is (az újabb, a "belső", a celofán alatti a jobb), az is számít hogy mennyit állt a cucc a boltban. Próbálj meg különböző, pörgősebb helyekről venni Heetset, a régebbi készlet gyengébben muzsikál (szorulhat vagy sokat állt.)
Érdemes egy olyan fél percet várni slukkok között, hogy vissza tudja melegíteni a dohányt. Tudom, nehéz, mert "ösztönösen" rászív az ember, ha kevés jött, de csak egyszer kell megtanulni.
-
horig
csendes tag
Üdv! Pár jó tanácsra lenne szügségem. Szögezzük le az elején hogy a fogyasztó nem én vagyok hanem édesanyám. Közel egy éve hallottam erről a technológiáról és akkor lett neki vásárolva, át is szokott és már ott tartott hogy nem is kívánja az "sima" cigit mert büdős meg erős. Egy Iqos duo készüléke van, problémák voltak vele korábban is, pirosan villog, nem tölt meg hasonlók. Kód kérés - csere etc... Viszont az utóbbi időben elkezdett panaszkodni hogy nagyon nem jön neki a füst. És már egyre több sima cigit szív mert hiányzik neki a dohányzás érzése amit az IQOS nem ad vissza.
Na most ezzel kapcsolatban közvetítenék pár kérdést.
A készüléket én youtube videók alapján alaposan kitakarítottam neki. Ezzel nem volt akkor gond, a cap kivételével lelkesen karban tartja a készüléket, nem volt vészes. Viszont panasza a füst még mindig elenyésző ami belőle jön. Próbáltam rájönni mi lehet és kínomban megnéztem az "eldobott" csikkjeit. Azt tapasztaltam hogy a dohány kb fele fekete csak, a szélén körben pár mm és az allján a szűrő rész mögött is kb 1 mm nincs "elégve" És állítólag volt egy barátnőjénél aki vele együtt szokott rá az IQOSra és neki panaszkodva felfedezték, hogy egy negyed centivel a mi készülékünkbe kevésbé megy bele a heets.
Ez vajon mitől van?! Ismétlem, ki van tisztítva, nem áll benne centinyi dzsuva. Valaki találkozott már ilyesmivel? Vagy szokásos, telefon - indítsa újra a készüléket - adok kódot szeánsz következik? (nem örülnék neki mert ahol vettem (haverom dohányboltja) már nem kapható mert a hócipője tele lett a cserélgetéssel és visszaadta az egészet a PM-nek...)
A másik hogy a topicot böngészgetve örömmel láttam hogy van már alternatív megoldás is készülékre.
Ezzel kapcsolatban az volna a kérésem, hogy honnan érdemes pl a HiTaste P6-ot beszerezni mert én nem igazán találok sehol sem készleten.
Illetve "itthon" találtam ezt az ecigimax nevű portált akik forgalmaznak, de valami szlovák cég van mögötte, és előre kéne utalni. Amitől félek. Velük kapcsolatban van tapasztalat?
Azt hiszem ez a három kérdés elég is. Köszönöm ha valaki végigolvassa és próbál segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest