Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Csak szerintem lett mas íze az ambernek?
-
olloczky
senior tag
válasz
Huszárikon #1770 üzenetére
Hali
Nekem elég volt ezzel egyszer "megégetnem magam". Azóta minden szívásnál egy minimálisan nyomom a töltetet a pálca széléhez a mutatóujjammal. Tényleg csak annyira, hogy a számmal ne tudjam kirántani.
-
olloczky
senior tag
Multkor láttam egy traffikban, hogy lehet capet venni a keszulekhez. Miert erdemes cserelni?
-
olloczky
senior tag
válasz
zoltan6 #1589 üzenetére
Jobban megnezve valoban. Akkor viszont nem tudom mi a baj. Azt erzem, hogy kevesbe heviti at a heetset, mintha kb sima levegot szivnek at minimalis (majdnem 0) ellenallassal. Es az elszivott tolteten is latszik, hogy kevesbe van megporkolve. Nem tudom mi tortent.. azota cigit szivok de attol meg faj a fejem.. vehetek ujat.. :D koszi a valaszokat.
-
olloczky
senior tag
Hali
iqos 2.4 készüléknek van a belső pöcök ami konkrétan a hevítést végzi. annak mindkét oldalán ilyen chip szerű mintázat van. na nekem az egyik oldaláról eltűnt. az létezik, hogy a tisztító pálca dörszölte le róla? a tisztító pálca alatt nem az alkoholos fülpiszkát értem, hanem a műanyag lamellás valamit amit bele kell tolni és megforgatni, hogy kiszedje az égésterméket. lehet ezzel valamit kezden? gyanítom semmit..
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest