Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
horig
csendes tag
Pont ezt a videót találtam meg és ez alapján végeztem a tisztítást. Úgyhogy az a része rendben volt. Sajnos mi is arra jutottunk hogy a Heets lehet a bűnös. Ma beszéltem vele, azt mondta hogy egyszer fordult elő hogy "kidobta a zárjegyet a nejlonnal együtt" de amúgy nem jellemző, és ennek ellenére is kevés a pára. Ráadásul a Willow a favorit amiről olvasom hogy a legtöbben panaszkodnak itt... Hát nem tudom mi lesz a vége. Szerintem még nézek egy másik készüléket és ha azzal sem javul a dolog akkor felejtős a IQOS vonal, mert eddig pazarlásnak tűnik, plusz ha visszaszokik akkor adtunk az ürüléknek egy pofont.
És még ezt a csipkedős módszert is megmutatom, hátha. Bár nonszensznek tartom hogy ilyen megoldásokat kelljen alkalmazni. -
horig
csendes tag
Üdv! Pár jó tanácsra lenne szügségem. Szögezzük le az elején hogy a fogyasztó nem én vagyok hanem édesanyám. Közel egy éve hallottam erről a technológiáról és akkor lett neki vásárolva, át is szokott és már ott tartott hogy nem is kívánja az "sima" cigit mert büdős meg erős. Egy Iqos duo készüléke van, problémák voltak vele korábban is, pirosan villog, nem tölt meg hasonlók. Kód kérés - csere etc... Viszont az utóbbi időben elkezdett panaszkodni hogy nagyon nem jön neki a füst. És már egyre több sima cigit szív mert hiányzik neki a dohányzás érzése amit az IQOS nem ad vissza.
Na most ezzel kapcsolatban közvetítenék pár kérdést.
A készüléket én youtube videók alapján alaposan kitakarítottam neki. Ezzel nem volt akkor gond, a cap kivételével lelkesen karban tartja a készüléket, nem volt vészes. Viszont panasza a füst még mindig elenyésző ami belőle jön. Próbáltam rájönni mi lehet és kínomban megnéztem az "eldobott" csikkjeit. Azt tapasztaltam hogy a dohány kb fele fekete csak, a szélén körben pár mm és az allján a szűrő rész mögött is kb 1 mm nincs "elégve" És állítólag volt egy barátnőjénél aki vele együtt szokott rá az IQOSra és neki panaszkodva felfedezték, hogy egy negyed centivel a mi készülékünkbe kevésbé megy bele a heets.
Ez vajon mitől van?! Ismétlem, ki van tisztítva, nem áll benne centinyi dzsuva. Valaki találkozott már ilyesmivel? Vagy szokásos, telefon - indítsa újra a készüléket - adok kódot szeánsz következik? (nem örülnék neki mert ahol vettem (haverom dohányboltja) már nem kapható mert a hócipője tele lett a cserélgetéssel és visszaadta az egészet a PM-nek...)
A másik hogy a topicot böngészgetve örömmel láttam hogy van már alternatív megoldás is készülékre.
Ezzel kapcsolatban az volna a kérésem, hogy honnan érdemes pl a HiTaste P6-ot beszerezni mert én nem igazán találok sehol sem készleten.
Illetve "itthon" találtam ezt az ecigimax nevű portált akik forgalmaznak, de valami szlovák cég van mögötte, és előre kéne utalni. Amitől félek. Velük kapcsolatban van tapasztalat?
Azt hiszem ez a három kérdés elég is. Köszönöm ha valaki végigolvassa és próbál segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest