Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Szerintem az egyik legjobb theme a dark apple,az iconjai is eléggé jók,csak a háttér kicsit sötét,bár ok,tudom,hogy dark:)
    Hadd osszam meg a következő sztorit:vettem neten egy hálózati töltőt a touch-hoz(nem eredeti apple,de touch kompatibilisnek volt árulva),de az hazavágta a lejátszó aksiját teljesen,be se lehet kapcsolni,csak ha a hálózati töltőre volt kötve,az adatkábelre se reagált.Elvittem az istyle boltba,ahol kérdeztem mennyi lenne a javítása,cseréje az aksinak.
    Most figyeljen mindenki,főleg ha még nem vette meg a touch-ot,és akar venni,mert jön a szomorú Apple igazság,amit nem mondanak el neked vásárláskor!!
    A touch-on végzett bminemű javítás,aksi csere,garanciás időn felül 16gb-s változat esetén 50000,azaz ötvenezer magyar forintnál kezdődik!!!
    Szóval ha az 1év letelt,és bármi baja lesz a cuccnak,kb dobhatod ki,mert jobban jársz,ha veszel egy újjat!
    Azért,mert ez egy kompakt szerkezet,és kb új ház kell rá,ha egyszer szétszedik,stb.
    Eléggé durva..
    Nekem viszont garanciába kicserélték egy újra(eszméletlenül rendesek az emberek a szervízben,ilyet még nem is láttam!!Megnézte a touchot,a noname töltőt,bekapcsolta,cuccon ott virított az installer és csomó app,nem szólt semmit,azt mondta: felejtsük el a töltőt,azt mondjuk gyári hibás volt,és garanciába adunk egy újat,úgy,hogy a gari papír meg se volt,mert a csávó,akitől vettem használtan,neten rendelte USAból októberben,és nem adtak hivatalos gyári számos számlát. Hihetetlen mákom volt!!;) Arról nem is beszélve,hogy tegnap adtam le,mondta 2-3 hét az átfutási idő,ma nézem a mailt és jött tőlük egy levél,hogy menjek be,mert megjött a lejátszóm.És most itt szorongatom a zsír új,fóliázott touch-om,amire az 1év gyári garancia teljesen előlről indul,mert teljes csere volt.)!
    Hivatalosan hány töltést bír az aksi?
    Azért eléggé durva,főleg ha figyelembe vesszük,hogy a 16gb-s touch-omat 70ért vettem használtan.
    Ja,az új touch-on 1.1.3volt fent,rajta a 18 euros alkalmazás csomag(ezért se kértek semmit,de ezt csak otthon vettem észre,mert a touch recovery módban volt,nem tudom,hogy új vagy refurbished volt,de a háza az új),persze ingyen,és az 1.1.4esre való update után is rajta maradt a cucc!

Új hozzászólás Aktív témák