- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dariusz
csendes tag
Sziasztok!
Én már több mint egy éve ipod touch tulaj vagyok (2G 16gb), és érdekes problémába ütköztem. Tegnap óta, ha rá akarom dugni a gépre a cuccot, a windows két rövid hanggal válaszol, majd nem történik semmi. Tehát az ipod meg sem mozdul, és a gépen sem történik semmi. Magában tökéletesen üzemel a gépezet, de tegnap akartam rárakni pár számot, erre ez történt. Nézelődtem neten, de nem találtam semmit használhatót, pár dolgot kipróbáltam, de nem javult semmi. Az érdekesség az, hogy másik géppel megy a touch, és másik ipoddal is jó a gépem, tehát vmi speckó dolog csesződhetett el. Gondolom vmi szoftveres téma lehet.Ja igen, még annyi h mikor legutoljára (elcsesződés előtt) rádugtam gépre, reagált minden úgy ahogy kell, de kihozott egy ablakot, h van vmi tiltás, feloldom e v sem, aztán rájöttem közben, hogy mégsem akarok még zenét pakolni, ezért csak simán lehuztam, lehet vmi itt állítódott el....kerestem neten ilyenekre h hátha vmit letiltott, de nem találtam semmi értelmeset.
Remélem tudtok nekem segíteni, mert így eléggé meg vagyok lőve! Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest