Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok,elvileg eladtam a hi-md lehátszómat és kb 1 héten belül lesz 16gb-s touchom.Még azért lenne pár kérdésem,hátha tudtok segíteni:
    1. Ez komoly,ohgy az apple nem ad hálózati töltőt,hanem külön kell venni hozzá?Eléggé tré ilyen drága cuccnál.És az jó a gépnek,ha nem a pár ezer forintos apple originál töltőt veszem meg,hanem usbre hálózati konektor csatlakozót?
    2.Mennyire karcolódik a kijelző?Mert láttam you tubeon a karc teszt videót,kicsit extrém..Ipod zoknival van vkinek vmi tapasztalata?Elegendő védelem karcolás ellen?Vagy maga a zokni is karcol az anyagával?Esetleg a kijelzővédő fólia hülye ötlet?
    3.Ha véletlenül a black negatívos touchot fogom ki,ugye az nemcsak a videókon látszik meg,hanem alapból a menübe is,meg máshol?Garanciálisan nem fogják nekem kicserélni,gondolom..
    4.Az ipod touch technikai specifikációi között és a hozzájáró fülesnél is az van írva,hogy 20 és 20000 hz között van a frekvenciája és a füles 32 ohmos,míg a sony mdr-ex71sl-emnek meg 6 és 23000 hz között van a frekvenciája de csak 16 ohmos,érzékenysége 100dB,a másik,egy philips sbc hs900 10 és 28000 hz között van, 32 ohmos, 106dB-s érzékenységgel(mind kettő neodimiumos és arany plugos).Akkor ez most azt jelenti,hogy az ipod nem fogja teljesen kihasználni a fülesemet,meg rosszabb lesz a hangzás?Vki írta,hogy nem a hangzásáért vesszük az ipodot..Hát nem tudom,ha mp3 lejátszót nem a hangzásáért vesszük..Akkor a kabátot se a hideg ellen vesszük..:S
    5.Nemrég olvastam egy hírt és teszteltem és mükszik: pspre terveztek homebrew programot (psp tube),aminek kiderült egy rejtett tulajdonsága,hogy ha avi vagy divx kiterjesztésű filmeket rakunk a favorites mappába,akkor lejátsza őket a psp..Mivel touchon alapból van psp player lehetőség,nem lehetséges itt is ez?Vagy ha nem,remélhető a közeljővőben vmi divx támogatás?Hiszen symbianra már rég óta van.

Új hozzászólás Aktív témák