Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az biztos, ennek is megvan a módja. Otthon falun is vannak ilyenek, érdekes, mikor összeülünk, mindenki fizet egy kört, mire az adott illetőre kerül a sor, felszívódik... vagy találkozunk valami buliban, persze meghívom, de aztán már le is lép. Nincs gond azzal,ha valaki nem hívja meg a másikat, de amikor látványosan arra megy, hogy lenyúljon, azt nem szeretem...
Egy olyan ismerősöm van, akit mindig hívok inni, de nagyon nem egy szinten keresünk, egyedül vele vagyok úgy, hogy én fizetem az estét, de azt nem is bánom, jól el szoktunk beszélgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest