- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
Jojo5
őstag
-
válasz
Cyberpunk #80990 üzenetére
mobilos nézetben még csak elmegy a ph, de teljesben biztos megőszülnék...
néha rámérek vidéken, ahol csak gprs elérhető, azóta őszültem is kicsit, pedig csak évente úgy két alkalommal utazunk le néhány napra, de hosszú évek óta sem lett gyorsabb;a letöltés néha eléri a 0.03, szélsőségesen jó esetben a 0.04 értéket, de az ritka...
ja, és a pocsék válaszidő miatt, még azonos sebesség esetén is sokkal rosszabb a gyakorlatban a nezetés, mint a jó hálón a 32/32 kilobit/sec lekorlátozott mobilinternetnél. -
válasz
madgie #80983 üzenetére
csak lépnek már lassan ők is...
nem is a jobb sebesség és válaszidő miatt ragaszkodom annyira az lte hálóhoz - bár nyilván előnynek számítanak ezek is -, de az akkumulátoros üzemidőn megmutatkozik a különbség rendesen, amiatt inkább bosszantana az lte hiánya, mert sokat mobilinternetezek a telefonon.Cyberpunk; egy hét nagyon hosszú a lelassított sebességen.
én nem szoktam elérni a korlátot, egyszer lassítottak anno még a 4s idejében, de akkor még csak 500 megabyte csomagom volt - addig annyi is elég volt -, át is raktam nagyobbra, nem kínlódtam a lomha sebességen. -
Cyberpunk
félisten
Sajnos én nem is álmodok róla, na de lassan egy éve van 3G nálunk, falun, a szobámban, házban is fullos térerővel. Ezen a lepukkadt környéken gyakorlatilag végig a városig, így melóba menet, jövet végig tudok élvezhetően netezni, az addigi Edge-hez képest.
Most nagyobb gond, hogy már megettem az adatkeretemet 1GB, és csak 5.-étő kezdődik a jövőhónap.
Ha 5GB lenne azt is felzabálnám mondjuk.
Tibee86: áh kizárt!
-
Cyberpunk
félisten
Egy kis szösszenet a mobil váltásomról [link].
-
válasz
r3dsnake #80979 üzenetére
az lte fejlesztés előnyt élvez a 3g ellenében - természetesen az utóbbi sem állt le -, nem is egy olyan hely van már az országban, ahol hamarabb lett lte, mint 3g.
akinek lte előfizetése és megfelelő telefonja van, annak ez öröm, másoknak viszont nem, ez van, de fejlesztés részletei - támogatások, marketing, megtérülési mutató...stb - ezt diktálják. -
r3dsnake
nagyúr
Reggel 9 ota vagyok olyan helyen, ahol csak EDGE van, de mar kiakaszt teljesen... Fasze nem lehet eloszor mindenhova 3g-t kiepiteni mielott a 4g-vel promoznak? (Vonaton sokszor telefonhalozat sincs...)
-
legiaap
félisten
válasz
Cyberpunk #80975 üzenetére
Elég csak átmenni ausztriába vagy kicsit nyugatra. Ott megéri a szél és a nap energia b@ssza meg. Még itt UK-ban is ahol kevesebbet süt a nap használnak napkollektorokat.
Az ilyen idiótát meg az összes többi kutyát fellógatnám az Andrási úton a lámpákra elrettentés képpen. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Cyberpunk #80975 üzenetére
A mester műveiből (részletek):
a hazai művészettörténet elfelejtkezett rólam
miközben én már párizsban báboztam
iskolát alapítottam
és egy röhögő törpét követtem
akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk
gipszlenyomatokatbüdös vagyok
meg kell fürdenem
kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjaitfejem rothadó bőrdarabra hasonlít
hamarosan elpusztulok
bűzlök
akár egy csillag alakú dögvirága Nemzeti Kulturális Alapprogram támogatásával.
-
Cyberpunk
félisten
Csak erős idegzetűeknek, javasolt előtte egy marék nyugtató! Még mindig ezt próbálom emésztgetni.
A kérdés az, hogy hogy a csudába jut be egy ekkora idióta a parlamentbe? Idióták szavazatai alapján. Elszomorító, hogy ennyire inkompetens egyének irányítják az országot, és hoznak döntést tudományos ügyekben. Nem csoda, hogy a kuruzslók, és az alternatív "gyógyászok" Mekkája ez az ország.
-
Cyberpunk
félisten
Hajlitás teszt. Na ennyit erről.
-
Itt vagyok az Android vs. Firefox OS konferencián, nem jött innen valaki véletlen?
-
Cyberpunk
félisten
Várom már ezt a filmet.
És ott van benne a térhajtómű úgy, ahogy azt az elméleti fizika elképzeli, buborékban. Így nem kerül interakcióba a térrel, és nem omlik össze az egész rendszer.
Noha van egy apró bökkenő ebben, hogy ha létrehozzuk a "hullámot", akkor elméletileg nem tudunk "leszállni" róla, tehát nem lehet úgymond kikapcsolni.
-
r3dsnake
nagyúr
LOL. Értesítést akartam tesztelni a telón, úgyhogy random billentyűleütést küldtem a 1430-as telefonszámra (olyankor jön visszajelzés, hogy érvénytelen kód)... Viszont! Ha azt írjátok be, hogy gsaszbdnd, akkor válasz sms-ben megjön az aktuális adatforgalom egyenleg kB-ra pontosan.
-
Cyberpunk
félisten
-
válasz
r3dsnake #80956 üzenetére
Van3 vagy 4 szintben kiválasztható érzékenység. Hú, ez ám a mókolás OMG!
Be lehet állítan baromi pontosra, nem hiszem, hogy ettől az ios pontosabb lenne. Csak én nem szoktam, mert pont leszarom, mennyivel futok (bicaj meg szobabicaj ugye, az egyhelyben van).
. A lényeg, hogy működjön, nem?
-
GALARDO
addikt
Már a pulcsi miatt is érdemes megnézni ezt.
-
-
-
206 cc
senior tag
válasz
r3dsnake #80950 üzenetére
De igen...már úgy értettem,hogy sok kütyüvel együtt használható amik lehetnek pl.gps-ek is
Itt van kerékpár sebesség szenzor is pl.kiegészítők -
törölt tag
-
206 cc
senior tag
Amit linkeltem vivosmart mindent tud ...igaz pl pulzust ,gps adatokat csak kiegészítő szenzorral,de az egyszerű visszafogott megjelenése nekem nagyon bejön.Vízálló,sokat tud az akku és ad visszajelzést is a legfontosabb dolgokról.Még nálam az is nyom a latba,hogy Garmin...nem valami két hete működő noname cég....
-
Zjunior
veterán
Mi ez a tojástartó doboz?
Sííroook! -
206 cc
senior tag
-
válasz
b4zsi- #80931 üzenetére
Elvileg ki tudják számolni abból, hogy 2 pont közötti távolságot mennyi idő alatt tesz meg, plusz ugye mozog a telefon is a zsebében, vagy ha fut, akkor a karja, etc. (gyorsulásmérő), de azt, hogy éppen mekkora sebességgel fut/teke, stb, azt egyik sem tudja. Olyan gyorsan nem fogja frissíteni a gps adatokat. Arról nem is beszélve, hogy egy átlag ilyen "logkütyü" kapásból felezi az akkuidőt (mármint a telefonét, hisz kommunikál vele, annak GPS-ét használja, stb.)
-
törölt tag
Este valaki Punnany?
-
b4zsi-
őstag
válasz
r3dsnake #80909 üzenetére
Amit icecave is használ tudtommal az megfelelő lehet.
Sony SmartBand -
r3dsnake
nagyúr
Kéne valami activity tracker smartbiszbasz, de létezik olyan, ami ugyanúgy kijelzi az értesítéseket és a hívásokat is?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest