Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TechN7ne

nagyúr

válasz tothjozsi96 #184903 üzenetére

Ramot bővítettem puton pénzért ,már itthon is van 32gb mert ma vettem át az Aqua-ban...
    5500Xt egy RX 580 szint kb. ami ráadást 8gb gddr6-os kivitel ,simán jó FHD magas beállítások mellett játékra ,de ez iMac amit munkára szánok és asztali felületre bőven elegendő ,sokkal több tartalék van benne mint egy Apple M1 grafikus vezérlőben.
    a 10. generációs 10700k t meg nem kell bemutatni ,nem kis pályás ,ha ismerős az első generációs i9 9900k ,na ez annak a fejlesztett változata jobb teljesítménnyel és hőfokokkal.
    Maga az ára meg Apple ,semmi újdonság nincs benne ,ez ennyibe kerül ,ez az ára ,nem a bizonytalan emberkéknek találták ki akik a fogakhoz verik a garast és a spórolás a rögeszméjük.
    Ez egy munkagép ,amivel az árát valószínűleg maximum 2 hónap alatt visszakeresem ,ezek mellett mindig is egy ilyen gépre vágytam ,amit összehoztam tisztességes munkából ,nem lopott pénzből.
    Van már egy ARM alapú M1 Macbookom amivel nem igen tudom kihasználni a Pro Logic és az apollo hangkártyám uad adottságait ,de ezzel kifogom tudni 100%-osan mert még mindig a bevált munka programok az Intelt preferálják jobban.
    Nem kell rosetta ,és nincs félig megírt programozás ,fullon használhatom a gépet egy bika erős cpu val ,kielégítő vga val egy gyönyörűszép 5k s 27 colos retina kijelzőn.
    Ennyi :)

Gergőke88
    Igen ,majd vlmikor 2026 tavaszán.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés