Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék tőletek segítséget kérni. Egy új, most aktivált iphone 8-on miért nem indulnak el a következő appok.
Clips, Imovie, Keynote, Garage band, Numbers, Pages.
Az összes többi, youtube, viber, insta, snapchat, stb... minden működik.
Az icloudba nincsen bejelentkezve a készülék.
Elindítjuk az appot és azonnal kilép. újraindítás után ugyanez.Köszi a segítséget.
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni fotó feltöltéssel kapcsolatban.
Adatkábelt rádugtam a gépre, windows 7 64 bit, nem ismeri fel, hogy csatlakoztattam az iphone-t, az itunes viszont igen és tölt is, így egyszerűen nem tudom áthúzni a képet videót.Amikor lehúzom a telefont, az eszközkezelőben kiírja, hogy mtp usb driver hiba de amint rákattintok eltűnik így a hibát tovább nem is látom. Már leszedtem minden drivert, alaplapi usb-ket újraraktam, telefon beállításait visszaállítottam alaphelyzetbe.
A sok próbálkozás után egyszercsak felismerte a telót és elkezdtem másolni a képet videót, majd megszakadt, azzal, hogy nem látja a windows a telefont. Azóta megint nem ismeri fel.
Az importálás megoldás sem segített, az is megszakadt. Azt írta hibás a fájl.
( lehet hogy a telefon rendszere a szar? )Bekapcsoltam az icloud-ot és a gépre is letöltöttem.
Előfizettem az 50 gb-re, merthogy 30 gb-t kellene menteni. Jelenleg elérhető 47 GB.
Rányomok a telefon biztonsági mentésére, amit végig is visz de a képek és videók nem mennek fel icloudba.Telefonon az icloud fotókönyvtár bekapcsolva,
letöltés és eredetik megőrzésén van a pipaWindows Icloudban a fotókönyvtáron a pipa
A telefon wifivel csatlakozik a géphez és töltőn is van de a kép és videó így sem megy fel.Most vagy én vagyok egy barom felhasználó és nem kell apple-t használnom vagy kidobom a picsába.
Ha bárki hozzá tud szólni a témához nagyon tudnám értékelni.
Mindennek örülök, ami egy kis reményt ad, mert most fogyott el minden.Köszi mindenkinek a javaslatot.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz univerzita #183811 üzenetére
mindenhol be van állítva a fotó mentése, a gépen is és a telefonon is.
Telefon - Icloud - fotók - be - Icloud fotókönyvtár be
Számítógép: Icloud - fotók - fotókönyvtár pipa -
NomAd_82
aktív tag
válasz Totheground #183815 üzenetére
Nem ír, semmit, viszont most amikor hazaértem már nem 3 gb volt használatban a fiókon, hanem 5,6.
De a számítógépen az Icloud fotó mentéseknél nem látok képet, üres a mappa.Nem értem.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz LordAxwell #183821 üzenetére
ok, akkor türelem remélem rózsát terem
Köszi -
NomAd_82
aktív tag
Volt már olyanra példa, hogy a telefon tárhelye volt rossz és esetleg a fájlokat azért nem olvassa, illetve azért szakad meg a kapcsolat?
Ez lehet oka annak, hogy másolásnál ezt ajánlja fel: hibás fájl kihagyása? -
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni EU-kívüli roaming használattal kapcsolatban.
Az a lényeg hogy egy 2 gb-s limittel a lehető legtovább kellene kibírni.
Hol szabályozhatom a különböző appok adathasználatát?
Az automatikus frissítés alapból tiltva van de szeretnénk jobban figyelni mi mennyi adatot használ fel.
Jól sejtem hogy pl. a youtube zabálja az adatot?
Ha a mobilnetet egy macbook air is használja, az is meríti a limitet?
Mit és hol kell beállítani?
Lehet hogy a mobilhálózatoknàl kell kivenni a jelölést egyes appok elől?
A másik kérdés, hogy iphoneról mac-re hogy lehet gyorsan és egyszerűen fényképet másolni?
Előre is bocs az egyszerű kérdésekért de egyik ismerősöm kért segîtséget és nekem nincsen mac-em.
Köszi a válaszokat. -
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
Az iphone 12 mini és 11 pro tulajokat kérdezem, hogy amikor videót csináltok akkor lehet a kamerával zoomolni?
Most fog behalni az X-em kijelzője, már többször villog lilán meg zölden napközben és gyorsan kellene egy másik.
Sok videót csinálok de ugye az x-nél fix a kamera.
Cserélném de az új design nagyon nem jön be, nekem a kerek a csúcs, így vagy 11 pro lesz vagy maximum beadom a derekam és 12 mini.
Persze az ár is számít, már sajnálok kiadni ennyi százezret új telóra.
A 11 pro-val szerintetek meddig tudok még elketyegni? Mennyire időtálló ha most 180 k körül veszek?
Előre is köszi mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Just486 #280625 üzenetére
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni a tapasztalt fórumtársaktól egy számomra egyedi problémában.
Az ismerősömnek egy új iphone-t állítottam be úgy, hogy mindent átmásoltam a régi iphone-járól. Eddig minden ok.A gond ott kezdődik, hogy telekomos volt a száma és szolgáltatót váltott
vodára ( innen kapott egy 70-es számot és sim-et de a központban a 30-as számra állítottak át valamit ) viszont amikor az ismerőseit hívja, akkor a 70-es számot írja ki a kártya, imessage üzeneteknél szintén, viszont ha engem hív, akkor a 30-as száma jelenik meg de üzenetet én is a 70-esről kapok.Ha a saját telefonomban a beállításoknál az üzenetek fülre rámegyek akkor ott látok mobilszámot. Lehet itt kellene neki megadni a régi számát? De a hívás miért megy hol a 30-as hol a 70-es számról?
Előre is köszönöm. -
NomAd_82
aktív tag
válasz lsebestyen #280631 üzenetére
A szolgáltatót hívtuk, ők azt mondták hogy írjuk át az iphoneban található telefonszámot a régire.
Èn csak egy helyen találtam ilyen opciót az üzeneteknél de ott következmények nèlkül àt lehet írni?
Feldob valamilyen figyelmeztetést és nem mertünk tovább lépni -
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
egyik ismerősöm megkért, hogy adjam el egyik régi iphone 7 plus készülékét de most látom hogy be van jelentkezve az apple id-vel.
Kérdésem ha alaphelyzetbe állítom és mindent törlök, akkor az a jelenlegi készülékén nem fog gondot okozni?
Előre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
NomAd_82
aktív tag
válasz burgatshow #288007 üzenetére
Köszi, teljesen világos.
Jó hogy nem kezdtem el manuálisan törölgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest