Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz zsoltyyy #296763 üzenetére
Minden éven, minden főverzió váltásnál ez van. Kell 1-2 nap míg beáll a rendszer és befejeződnek a háttérfolyamatok.
Any time you update iOS system software, background tasks are triggered that run through to completion. This includes everything from Spotlight reindexing the stuff on your phone, including notes, photos, and app data, to the Photos app which reindexes and scans photos for objects, faces, places, and metadata.
-
-
-
-
senior tag
válasz zsoltyyy #297000 üzenetére
Jah, vártam a 15-re, és elsőre nagyon belelkesültem attól, hogy OLED-et kapott meg megkapta a dinamikus szigetet, stb - tisztára pro-nak néz ki, csak ugye nem Pro kameraszettel - aztán szembejött egy 14 Pro akciósan - és csináltam egy összevetést pontról pontra. Nekem az jött le, de tényleg, hogy a 14 Pro kb mindenben jobb. Az USB-C-t letojom, mert úgyis épp elég gondom van vele a Mac-emen (próbálj meg egy USB-c-t látatlanban egy iMac "hátába" bedugni - nekem nagyon nem megy, és ez igaz a MacBook Próra is, mindenhol szenvedek, mert az USB-c a mac-eken egy lapos lyuk, ami belemegy, az pedig egy lapos végű, ugyanakkor izé, semmi nem vezeti meg, pontosan össze kell illeszteni a kettőt, hogy be lehessen dugni. A Lightning sokkal jobb ebből a szempontból - szerintem - bár lehet, hogy az iPhone USB-C-lyuka jobban megoldott, mint a mac-eké (?).
Szóval nekem is úgy tűnt, jobban járok a 14 Pro-val, mint a 15-tel. (a 15 pro titánium-árát túlzásnak találom, bár ugye az lenne az igazi, a 3nm-es technológiájú chip miatt) -
xedamen
senior tag
válasz zsoltyyy #299024 üzenetére
Nekem ezzel mindössze annyi a problémám, hogy egyáltalán nem valós körülmények, elég ritkán fordul elő, hogy egy vas súlyzót kalapálok a telefonommal, de ha kedvem támad, akkor is inkább a 3310-es Nokiával csinálom. Egymás után háromszor kőre dobni hátlappal, azért nem egy mindennapos use case, főleg, hogy a felhasználók 80-90%-a tokban tartja a telefont. Értem én, hogy mire megy ki az egész, de nagyon sok múlik a szerencsén. Aki egy 600 ezres telefont tok nélkül használ, úgy, hogy nincs biztosítása, az valószínűleg nem a lejárat közeli termékeket veszi a szupermarketben, tisztában van a kockázattal
-
madkiller
őstag
válasz zsoltyyy #299118 üzenetére
Ugyanezeket tettem én is fel a pmre. Az üveg az egy nagyon vékony üveg, olyan tapintásra is mintha nem lenne rajt semmi. A tok után még nézegettem a gsmben polcon lévő noname magsafe tokokat. Zongorázni lehetett a különbséget. Mintha egy iPhone hasonlítanál egy 30 ezres kínai androidos telefonnal.
-
Laca1212
őstag
-
Hoes
aktív tag
válasz zsoltyyy #300073 üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat!
Azt elfelejtettem valóban leírni, hogy újat szeretnék venni! Nem spórolni szeretnék asszonypajtin, csupán a legésszerűbb, legjobb választást megtalálni! Elég nagy a diffi a 13 és 14 új ára között és nem biztos, hogy megéri a felárat…kivéve ha meggyőztök az ellenkezőjéről! Tipikus átlag felhasználó, közösségi programok, web, iskolai programok ( Kréta, stb… ) és családi képek…igen, erre lehet elég lenne egy Samsung A52 is de én is visszatértem IOS-re, őt is szeretném erre terelgetni újra.
Kijelző, akku jobb sokkal az i14-ben? Mármint jobb annyival? -
Razzul
őstag
-
senior tag
válasz zsoltyyy #309403 üzenetére
Szolgáltatás-kiesés szokta ezt okozni. Néz meg, hogy a routereden / bázisállomásodon az internetet jelző LED világít-e, ha igen, akkor piros-e. Ha nem világít, vagy piros, akkor a szolgáltató oldalán van a hiba. Ha nem javul meg mondjuk egy órán belül, akkor hívd az ügyfélszolgálatot. Addig válts mobilnetre, ha van.
Ha a routerer jelez internetet, akkor próbáld meg, hogy újraindítod a routert (kikapcs/bekapcs vagy tápkábel ki/be, és vársz pár percig)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest