Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
legenda
válasz Hikvision #125892 üzenetére
6s-nél mutattak ilyet pont a napokban, bár annál sem mindig csinálta, de kíváncsi voltam rá, mert nekem a 6s plus sosem produkálta. más kérdés, hogy jellemzően nem szoktam sietve képeket lőni, de azért feltűnt volna a dolog, pláne a több másodperces intervallum.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
biker
nagyúr
válasz Hikvision #107523 üzenetére
én ezt többször végigjátszottam.
Megoldás: minden eszközön kijelentkezel icloudból, majd ha mindből megvolt, mindegyiket újraindítod, és bejelentkezel, utána vársz pár percet, és megpróbálod újra, feldobja. Előtte nem mentElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
buci30
addikt
válasz Hikvision #92565 üzenetére
Nekem tetszik nem a karc megovása miatt csak ,hanem tetszik a tokba a telefon
De láttom sokaknak nem ,de hat ez ilyen nem vagyunk egyformákPersze en is használhatnám úgy mert en se a következő tulajnak vettem! De attól meg ideges lennék ha a hátulja stb karcos lenne , s a tied biztos az lesz. De hát ha neked úgy is tetszeni fog akkor jolvan
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Bilux
veterán
válasz Hikvision #68595 üzenetére
Nálam is.
Holnap 2 perc alatt megcsinálják neki.
T-pontban volt elöttem egy tag mikor ott voltam, hogy nem jó a készülék este lerakta zenét hallgatott majd reggel se kép se hang.
Az ügyfélszolgálatos megmutatta neki a home+power gomb kombinációt és útjára engedte a működő telefonnal. Ez egy fehér i5 voltNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Xero
nagyúr
válasz Hikvision #63588 üzenetére
Én pedig 2-3 évente cserélek már 18 éve. Nem is tudom értelmezni, hogy a telefon unalmas.
(#63592) Naigen: Vedd meg a használni kívánt programokat. A kenyeret sem lopod gondolom.
Jailbreak pedig van iOS7-re. Tessék frissíteni és azt használni. A programokat pedig megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
nofi
addikt
válasz Hikvision #57448 üzenetére
Én most voltam az Allee-s T-nél ahol még fekete, illetve fehér 5S is volt, annak ellenére, hogy a neten már csak készletértesítőre lehet kattintani. Nem akartam új előfizetést, egyébként meg irreális árat mondtak a Dominosra, úgyhogy tőlük sem lesz 5S-em
Xbox GT: nozsolt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest