- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Sys85 #278197 üzenetére
Én AliExpressről rendeltem (ha jól emlékszem 600 Ft volt ) ingyenesen szállítással és addig vigyáztam rá mert bizony szeret leesni . Akkor még egy hónap alatt érkezett meg de mostanában nem tudom hogy megy ez . De elég jó minőségű amúgy .
Amúgy vigyázni kell a távirányítóra nehogy nedvesség érje gombjait mert hamar elkezd az irányító gombok ragadni (szerintem kislányom teájából kapott kicsit de nem tudom biztosan ). Most azon gondolkodom mi legyen vegyek e új távirányítót ami nagyon drága vagy idővel megjavul (bejáratódik ). Sajnálom mert amúgy tök minőségi darab de megtörtént úgyhogy nem tudok mit tenni .
Ami biztos ,hogy sokkal elégedettebb leszel mint a régi olcsóbb androidos boxal ! Nekem van NVIDIA SHIELD (cső verzió )is ami azért az egyik legjobb androidos tv box de nekem annál is jobban tetszik ! Nem azt mondom ,hogy mindenben jobb de összességében jobb .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Exkluzív órák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest