- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Sys85 #278197 üzenetére
Én AliExpressről rendeltem (ha jól emlékszem 600 Ft volt ) ingyenesen szállítással és addig vigyáztam rá mert bizony szeret leesni . Akkor még egy hónap alatt érkezett meg de mostanában nem tudom hogy megy ez . De elég jó minőségű amúgy .
Amúgy vigyázni kell a távirányítóra nehogy nedvesség érje gombjait mert hamar elkezd az irányító gombok ragadni (szerintem kislányom teájából kapott kicsit de nem tudom biztosan ). Most azon gondolkodom mi legyen vegyek e új távirányítót ami nagyon drága vagy idővel megjavul (bejáratódik ). Sajnálom mert amúgy tök minőségi darab de megtörtént úgyhogy nem tudok mit tenni .
Ami biztos ,hogy sokkal elégedettebb leszel mint a régi olcsóbb androidos boxal ! Nekem van NVIDIA SHIELD (cső verzió )is ami azért az egyik legjobb androidos tv box de nekem annál is jobban tetszik ! Nem azt mondom ,hogy mindenben jobb de összességében jobb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest