Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
iCloud adatok eltávolítása folyamat meddig tart?
Már 20 perce csinálja az asszony telefonja eladás előtt.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kis segítség kellene, most váltottam androidról, IPhone 8 lett.
Minden működik, ahogy kell de a levelezéssel meg vagyok lőve.
A mail alkalmazásban becsatoltam a 3 Gmail és 1 hotmail fiókomat. Ezzel nincs is gond de 22000 feletti olvasatlan levelet jelöl.
Kijelöltem mindent, beállítottam olvasottnak. Le is ment a szám 5670-re de még mindig leveleket ellenőriz. Megint beállítottam olvasottra, erre több lett 6700 környékén jár.
Meddgi kell ezzel szórakozni?Továbbá azt hol tudnám beállítani, hogy csak az elsődleges levelek jelenjenek meg, a reklámok, promóciós levelek ne?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kérdés: i8-ról, 40K ráfizetéssel váltanátok, új aksis XS-re? Alap dolgokra használom a telefont, sem YouTube, sem játék nem szokott menni az i8-on sem, az is új aksis.
Észrevenném sebességben a váltás vagy még, maradjon és vagy 2 év múlva i12-re váltsak?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Igen. Csak 40k de azon is erősen gondolkodok....afelett most nem opció semmi más....2 év múlva talán egy i12 180K körül de nem most. Szóval akkor maradjon az i8, arra az alapdolgokra amire használom vagy új askival sokkal nagyobb ugrás lenne egy XS?
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm urak! Holnap akkor megejtem a cserét!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Hol érdemes megvenni iPhone 13 minit, ahol 1 évnél több garanciát adnak rá? Amennyiben 1 évnél többet kap, az mire vonatkozik?
-
F.B.I.
veterán
Üdv !
Face ID beállításaiban, hol találom, hogy koppintásos lakatnyitást követően egyből a fő képernyő legyen, ne kelljen még feltolni kijelzőn? I12 mini
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm a válaszokat
-
F.B.I.
veterán
Van olyan hely Budapesten, ahol nem 2-4 hétre vállalnak gyári aksicserét (iStyleban most voltam, ők ezt mondták)?
Magyarul meg várható.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz TheProb #266108 üzenetére
Én is most váltottam, nagy Xiaomi 7 éves őrület után. Egy titok van csak, ami fontos: meg kell szokni! Utána szeretni fogod.
Mondjuk nekem nagy váltás volt: Mi 11 6,7"-ról, i12 mini 5,4
"-re. Imádom![ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz FIREBLADE78 #266651 üzenetére
Én a sósvizet, bárminél hanyagolnám, nemhogy telefonnál.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kezdő iOS felhasználóként kellene segítség.
Eddig Google fotókba mentettem a képeket (androidon) és itt iPhone-on is be volt kapcsolva.
Vettem iCloud tárhelyet és amiket fotóztam, ugye mentette a Google fotókba.Mivel nem szeretném többet a Google fotókat használni, azt kikapcsoltam de sajnos olyan probléma van, hogy ha ott törlök egy képet (a telefonon), akkor az icloudból is törli.
Ezt hogyan lehetne kivédeni, mert szeretnék helyet felszabadítani a Google tárhelyemen?
-
F.B.I.
veterán
válasz c64fanhun #268358 üzenetére
Nekem van egy a 12 mellett, meglepő módon 86%-os aksival egy reggel 6-tól délután 5-6-ig napot simán visz, 4 óra kijelző idővel. Kézben és zsebbretevős méretben, az egyik legjobb. Egy 13 mini lenne a legjobb de +100K-t nem ér meg (nekem).
Fényképezés és videó élményben elmond mindent, hogy Skócia nyaraláson 1570 fénykép és 77 videó (4K) készült vele, amik itthon a 65”-os tévén is hibátlanul mutattak. Szóval részemről nagyon pozitív (főleg, hogy múlt évig csak androidos készüléke voltak).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv! Gmail help! iPhone 12.
Mappába van rakva a fő oldalon, csak akkor jönnek meg az emailek ha belépek az alkalmazásba. Semmilyen értesítést, semmit nem kapok. Minden IS bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz ivana #269069 üzenetére
12 mellett nekem, SE 2016 van (patika állapotú 128Gb + 2 db, mert szeretem a méretet) semmilyen hátrányát nem látom, amikor az van nálam a 12 helyett (kamerát leszámítva). Egy hajnal 4-től délután 5-ig simán bírja, új aksival. Én ajánlom a kis SE-t.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítség kellene (androidos kezdők).
Öcsém vett egy 13PM-et, szinkronizálta a Google fotókat, majd törölte az appot.
Itt jön a probléma: a Fotókban, összes fotókba lépve, minden képből 3 van (21K feletti darabról beszélünk). Mit tudna tenni, hogy mindenből csak egy legyen?
Csak az iCloud fiókja és az ugyanazon e-mail címes Google fiókja van már fent.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Kis HELP aki így használja: i12, lenne egy esim (Yettel) + fizikai SIM (Yettel, csak monilnet), működne így?
-
F.B.I.
veterán
válasz kakuk.tamas #273310 üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Esim+fizikai sim használata, nagyon eszi az aksimat, talán 4 óra kijelző idő ha meglesz. Másnál is ilyen (i12, 96%-os aksi, iOS 16)?
-
F.B.I.
veterán
Nem változott semmi, gyalázat az üzemidő, 17 óra alatt lemerül, nulla kijelző idővel, semmi nem megy a háttérben szinte éjszaka :
Szerintetek? Mit csinálnátok? Tegyem egy másik telefonba az adat simet, a fizikálist? 2022, vicc! i12, 96% aksi.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Az a baj, hogy a feltöltött időszakot követően, nem ment semmi a háttérben, összesen nem volt 1 óra SOT és lemerült. Most kivettem a fizikai kártyát, majd meglátom. Szerintem egyszerűen nem bírja a 2 SIM hálózaton való kezelését. Most vagy a 16-os szoftverrel van ekkora gond vagy tényleg a fentebb írtak.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Garanciális (pár hónapos) 13 Pro max, kijelző villog, eltűnik a kép, szerviz teszt futtatásakor hibát nem talál, 2 óra múlva ismét jön a hiba ( ez már hard reset után), az levideózva.
Ilyenkor új készülék jól gondolom, nem a kijelzőt állnak neki cserélni? Öcsém készüléke külföldön.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Janika--1982 #280762 üzenetére
Azt csináltak neki a szervizben, utána ugyanúgy fennáll a probléma.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Barátom Angliában csinálta anno az Apple ID-t, most szeretnénk neki, magyar kártyát beállítani, hogy felhő tárhelyet vegyünk de NEM megy.
Hiába adom meg az új, magyar kártyát, azt elfogadja, viszont hazai címet nem enged beállítani, állandóan marad angol régió.
Ezzel lehet valamit csinálni vagy új Apple ID kellene, másként nem megy?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Luck Dragon #282029 üzenetére
iStyle
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Gyors segítség kellene: a JEGYZETEK-ben, telefonnal scannelt iratot, onnan Gmail e-mail-be csatolva, miért NEM látszódik a küldöttnél?Én látom amikor küldöm de ők nem, 2 helyen sem (PDF a kiterjesztés ugye).
-
F.B.I.
veterán
válasz bodorjanos #284485 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom így!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest