- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
válasz
Krisz79 #307666 üzenetére
Szívesen
Világéletemben mindig fekete telefonom volt, és ez volt az első szín és anyaghasználat ami meghozta a kedvem a szín váltáshoz. Tetszik benne, hogy könnyű, újlenyomatot alig hagy rajta a tapigálás. Gondolkoztam én is a Pro Max-on. A kicsivel nagyobb méret egyáltalán nem volt zavaró számomra, viszont én jobban preferálom a 3x-os zoomot az 5x-nél. És a Max-ban ugye 3-as nincs.
Boltban tapogatni annak fényében, hogy kezedben van egy 12-es szerintem felesleges. Kicsivel kerekítettebbek a sarkok így kényelmesebb csupaszon kézben tartani. Sebességben alig fogsz különbséget észre venni, mondom ezt úgy, hogy nekem a sima 11-et váltotta ami szintén fluid a mai napig. Szóval egy picivel, egy hangyányival gyorsabbnak érződik majd a rendszer, a kijelző optikailag nagyobbnak fog tűnni, a művelet gomb ha találsz rá neked hasznos funkciót, jól fog jönni, a kamera point and shoot-ra hibátlan, videóban egyszerűen a legjobbak között. Mindegy egyébben pont annyira megbízható mint a korábbi iphonok. Nem fogod megbánni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Ashes of Creation (MMO)
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest