Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz #67553024 #186798 üzenetére
Nekem X-en teljesen jó, napi használatra is.
Eddig nem nagyon találkoztam hibával, fogyasztás jobb. És persze gyorsabb is lett.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Tin
veterán
megválaszolom a saját kérdésem: lightning otg adapterrel külső billentyűzetről be lehet írni, és aztán csatlakoztatni hozzá sirivel egy Bluetooth billentyűzetet, majd gépre dugni, és backupolni. ha részben jó a kijelző, akkor a voiceover segítségével még egyéb funkciók is bekapcsolhatók.
zárójelben: nem tudom, mi történt az apple-vel az elmúlt években, de hogy 1 hónap a javítás a telefon fél éves korában felpúposodott aksi miatt tönkrement kijelzőnél úgy, hogy a szerviz elhajt, hogy le akarom menteni a telefonról a cuccokat, amik azért nem mentődnek, mert automatikusan bekapcsolt a képek icloudba tétele, és időközben az megtelt, ráadásul se csereteló, se elnézést kérek, az eléggé gáz.
-
Ufff
senior tag
-
Tin
veterán
én ezt elhiszem és elfogadom, de fater 2 hetes zsír új iphone 7-ese töltés közben felforrósodott, 3 hetet várt egy cseredarabra. nyilván megvolt a régi telefonja, nem is volt annyira fájdalmas a dolog neki, de egy 2 kilós telefonról beszélünk. ez 1 hónapja volt.
ezek után jött asszony fél éves SE-je. és az, hogy a szervizes "leszarom" módon magyarázza, hogy nem lehet lementeni róla az adatokat, nekem nem elfogadható. az meg főleg nem, hogy azt javasolja, hogy a fél éves telefont vigyem be nem hivatalos szervizbe, és rakassak rá ott kijelzőt, azon akkor be tudom írni a jelkódot. csak akkor ugrott a gari. ezt mondja a hivatalos szerviz?
mindezt úgy, hogy az ő hibájukból nincs mentés, hiszen miért az én bajom, hogy a selejt akku felpúposodik és megnyomja hátulról a kijelzőt? ráadásul a backup képek nélkül 113MB, a felhőben meg volt még 700MB szabad hely, mégis leálltak a mentések - nekem logikus lenne, hogy akkor a képeket ne mentse, amit nem ő kapcsolt be automatikus mentésre, hanem ez volt az "alap". az outlook.com fiókja meg mint kiderült hónapok óta nem szinkronizálta a névjegyeket valami "jelszómegerősítés kell" problémával, és nem is szólt az iphone miatta, de nem csoda, nem icloud.com, szarni rá. és amikor törölni akartam a felhőből mindent, persze csak maces gépen lehet, windows-on marad a kijelölgetés és fél óra az életedből.
az már csak a hab a tortán, hogy 1 hónapot kell(ene) várni a cseretelefonra.
volt iphone-om, 3 évvel ezelőtt. tetszett, szerettem, voltak logikátlanságai, feleslegesen nehéz volt a képek lementése meg a zenék felpakolása, de együtt lehetett élni vele, és szerethető telefon volt. eltelt 3 év, és teljesen érthetetlenül állok az apple előtt, hogy mit akar kihozni ebből. hol a prémium érzés? hol a "just works"? hol a customer care? és mi az, hogy én érezzem hülyén magam, mert nem igazodom az ökoszisztémájukhoz, és fizessek mindenért, azért is, ami az ő hibájuk?
-
Khelben
nagyúr
Üdv, Iphone 8-at próbálok összehozni egy autórádióval (Suzuki). Bluetooth kapcsolaton a telefon megy, hívni tudok és kihangosítja a hívást. Viszont amikor bemegyek a médiába és kiválasztanám a bluetooth forrást, akkor azt írja, hogy device does not contain media files. Androiddal működik és ugyanilyen rádiót használóknak iphone-nal is. Milyen rejtett beállítás akadályozhatja meg nálam a működést?
-
kagzer
aktív tag
válasz lugosi #186800 üzenetére
Ha a jelenlegi 12-es bétárol vissza szeretnék térni, van rá valamilyen megoldás, hogy egyes appok adatai vissza kerüljenek?
Sajnos biztonsági mentésből nem tudom mert magasabb verziószámról nem engedi.
Nem próbáltam 3utoolst, Synciost csak korábban egy betáról amikor visszatértem volt ez a tapasztalat. -
Tin
veterán
nos akkor mégis melyik az a hivatalos garis szerviz amelyik normálisan és gyorsan javít és érezhetek egy kis customer care-t?
-
addikt
Viccet félre téve sajnos valóban nem a legjobb tapasztalatokat olvasni az itthoni APR-ekről.
Sokan fikázzák az iStyle-t, ráadásul időpontot is kell kérned, de legközelebb egy próbát megérhet.
Nekem inkább jó, mint rossz tapasztalatom van velük.[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Tin
veterán
válasz kleinguru #186815 üzenetére
voltaképp mindegy. letagadni nehéz, mivel egyértelműen az akku felöli oldala fingott meg a kijelzőnek, ráadásul abszolút karcmentes a telefon, mert végig tizenezer forintos apple gyári tokban volt, az elején meg üvegfólia. leejtve se volt. innentől, mivel javítani tuti nem fogják, refurbushed csereteló lesz belőle.
értem én, hogy nekünk ez jut, de nem olcsóbb a telefon itt, mint ott, ahol kapsz rendes garit. innentől nekem az egész kicsit olyan, mintha ezen is csak az apple keresne.
-
Ragnar95
félisten
Az Apple Store és az APR nem ugyanaz. Magyarországon csak APR-ek vannak, amelyeknek bár meg kell felelniük az Apple előírásainak és a szerviz részükre is vonatkoznak komoly minőségellenőrzési szabályok, nem maga az Apple tulajdonában vannak az APR-ek, így értelemszerűen az Apple Store-ok megbízhatóbbak, hiszen azokat maga az Apple irányítja.
Ha Bécs közelében élsz, ott található az országhoz legközelebb Apple Store, oda is viheted javításra a készüléket, egyébként sajna kénytelen leszel beérni az APR-ekkel.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hito
nagyúr
Mint kezdő IOS felhasználó, összegyűlt 1-2 kérdés:
- van-e JB nélkül működő torrent kliens (utánaolvasást követően 99%-ban biztos vagyok benne, hogy nincs, de hátha)
- Youtube háttérben történő futtatására lezárt képernyő mellett van bármilyen lehetőség?
- a média hangerejét hogyan állítom anélkül, hogy az a csengő hangerőt is állítaná?
- landscape módban használva a billentyűzetet, hogy érem el az osztott billentyűzet módot?Bocs, ha ezek már voltak többször!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
tboldi
nagyúr
1. Nincs.
2. Van 1-2 app, amivel lehet, de én nem használok ilyesmit, úgyhogy nem tudok pontos nevet mondani. Egyébként van iOS alkalmazások topik is.
3. Beállítások - hangok és haptikus jelzések - állítás gombokkal ki
4. Tudtommal nincs ilyen, csak portrait módban lehet jobbra vagy balra húzni.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
1. Passz, szerintem nincs.
2. Másik Youtube kliens kell hozzá nem a gyári. iMusic vagy ilyesmik vannak az App Store-ban, less rá!
3. Beállítások -> Hangok és haptikus jelzések -> Csengő és jelzéseknél kapcsold KI az állítást gombokkal!
4. Osztottat csak iPadon szerintem. Itt egykezest tudsz beállítani. Általános -> Billentyűzet.
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
IPhone 8 -ban lehetséges-e a telefonbeszélgetések rögzítese?
Köszi!!!!!
jambi
-
hito
nagyúr
Köszönöm! Az utolsó dolog egy kicsit zavaró. Emlékszem annak idején, amikor bejött az iPhone 6S Plus ez tetszett benne a legjobban. Konstatáltam is, hogy végre valami számomra hasznos és látványos újítás. Erre tessék, azóta kivették
És esetleg olyan beállítás, amivel a numerikus billentyűk a normál karakterek fölött, külön váltás nélkül elérhetők? Olyat már meg se merek kérdezni, hogy az megoldható-e, hogy az adott betű alatt halványan, kicsiben megjelenítse a speciális karaktereket (pl.:-,.=/%, stb.) és hosszan nyomva ezek egyből elérhetők legyenek Sci-fi?
MasterMark: nem egyformán és nem ugyanarra használjuk a készülékeinket
-
hito
nagyúr
Na ez híven tükrözi az eddigi felfogásomat, ismereteimet a rendszerről: nem is feltételeztem, hogy le lehet cserélni a gyári billentyűzetet 3rd party appal. Ennél merevebbnek ismertem, gondoltam. Igaz, az utolsó iPhone-om egy 4S volt, az is 2 napig.
-
hito
nagyúr
válasz Danny365 #186834 üzenetére
Hát akárhogy próbálom, ez nekem nem megy Mit húzok, hova, meddig?
Egyébként letöltöttem a Swiftkey-t, amit eddig is használtam a droidos készülékemen, de gyakorlatilag ez ugyanaz, mint a gyárija, csak fekete a háttér Kb. semennyire sem testre szabható.
-
Martino89
csendes tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy iphone-ról (7 Plus) úgy törlöm a képeket, hogy azok az icloudban megmaradnak?
Előre is köszönöm a segítségeteket!Csík Márton
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lallerboy85 #186794 üzenetére
Waze
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
funkmester
aktív tag
Iphone hangminosege fulesre vs samsung? valaki osszetudna hasonlitani? illetve dragonfly vagy lg hifi plus mennyi pluszt ad?
-
hito
nagyúr
Megvettem a Store-ból a Filmic Pro nevezetű alkalmazást. Alkalmazáson belül próbálok most már 10x-re vásárolni egy kiegészítőt. Ha megfeszülök sem tudok. Ezt írja:
"Kérését nem tudtuk teljesíteni. For assistance, contact iTunes Support blablabla
Leokézva: Transaction Failed. Transaction failed with error: Kérését nem tudtuk teljesíteni."
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz buvartacsko #186844 üzenetére
Az ilyen jellegű segítségből köszönöm, nem kérek. Sem most, sem a későbbiekben!
A fölötte lévő hozzászólásodhoz pedig: köszönöm, többen megválaszolták már.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz buvartacsko #186846 üzenetére
Nem vártam el, kérdezek, tanulok. Nagyon idegen egyelőre, de se nem jobb, se nem rosszabb. Más.
-
sztanozs
veterán
Megkérdezem itt is, hátha van, aki tudja: [link]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
tylerddd
veterán
Az mióta van, hogy az iTunes Windows-ra alkalmazásként tölthető le a Microsoft Store-ból és nem programként?! Neten persze megtalálható a telepítőfájl más forrásból, de az Apple a Store-ba irányít. A dolog érdekessége, hogy az applikációval nem mennek fel azok a driverek (pl. Mobile Device Support), amik Windows alá kellenek. A Windows-os iCloud klienssel is van valami, mert az Apple oldaláról nem tölthető le, az iTunes fájlból történő telepítésének segítésével tudtam feltenni. Érdekes ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest