Aktív témák
-
szijartg
őstag
Egy gyors kerdesem lenne... Sajnos nyomtam egy sim kontaktok importalasat. De elegge ossze volt keverve a simen a cuccok.
Hogy tudom a felhobol vissza allitani a kontaktokat?
Itunesos mentesem nincs... -
szijartg
őstag
4 és 4s tulajok... ahogy végig simítjátok a telefon szélét, a fém keret felett a műanyagot, amiben van az üveg az nálatok egyenletes?
mert én úgy érzem bal oldalon mintha lenne benne egy kis hupli. szabad szemmel nem látható. de érezhető. -
szijartg
őstag
válasz
B.Ricsike #49169 üzenetére
ez kemény... szomorú hogy az ilyen dolgok megtörténnek.
amúgy mindenképp érdemes lenne utána járni a dolgoknak, mert lehet hogy a csávó is valami érdekes módon jutott hozzá a készülékhez.először én is így akartam venni telefont, de elég sok mindent olvastam, és nem pár 10e-ről szólt a történet. nem akartam egyik nap sem azon feszengeni hogy mikor deaktiválják.
ezért döntöttem inkább szolgáltatós készülék mellett, amiről tudom hogy én bontottam ki és a nevemen van. -
szijartg
őstag
szerintetek ezt be merjem dugni a 4s-be?
kéne valami okosság amivel kocsiban is tudom tölteni. -
szijartg
őstag
Egy egyszerű kérdésem lenne... mégpedig, ha valakivel beszélek, és hívnak közben akkor nem lehet beállítani valami olyan dolgot hogy jelezzen a telefon hogy van egy másik hívásom?
mert a másik hívónál foglalt jelzés, de én meg nem látok semmit belőle.[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz
davidsz #48599 üzenetére
tegnap este 6-ra lett 100%
este ~10:30körül kikapcsoltam, reggel 7kor be. most 68%.
ahol van wifi ott midnig wifin van, amúgy meg 3g. 5.1.1-el.
reggel sok mail, böngészés és ~1óra telefon.
nem lehet hogy valami beragadt?davidsz: egész éjszaka fent volt töltőn? és aktív is volt a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
van valami app amiben be lehet állítani hívás szűrést?
azaz hogy a rejtett ne csörögjön ki meg amiket én akarok azok sem -
-
szijartg
őstag
válasz
HUNPSP #48272 üzenetére
nem tudom, de van itt még pár számuk.
Tibee86: persze, ha valami gáz van akkor úgysem engedik lekérdezni, vagy kitalál majd valami kamu szöveget.
még márciusban én is agyaltam hogy veszek valami olcsóbbat innen onnan összehalászva, de aztán arra jutottam hogy nem akarok egyik nap sem azon kattogni hogy mikor tiltják. inkább áldozok rá többet, de az biztos forrás legyen! mivel nem kis összegről van szó.
ezért cégnél flottás csomagban el tudtam hozni egy 32GB-ost elég jó áron. így legalább nyugodtan alszok és tudom hogy az én nevemen van a 4s.[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz
Solar_Wind #48207 üzenetére
ha frissítem, akkor utána ugye nem kell beállítani újra semmit?!
azaz marad minden úgy, ahogy most van -
szijartg
őstag
van ilyen kis szütyőm, de az sem igazán praktikus... ok persze védi a készüléket.
csak elég időigényes mire kiveszed a zsebedből meg a szütyőből, ha meg kapkod az ember akkor meg ki is ejtheti belőle. így jártam az omnia II-vel annó, ígaz annak nem lett semmi baja.
és az biztos hogy szebb fólia nélkül.
a gyári még kisebb módosításokkal rajta van a hátulján, az nem zavar, de az már tiszta karcérdekes módon, ahol moddoltam a kameránál ott sértetlen a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
Akinek nincs a kijelzőn fólia, annak nagyon karcosodik? 4s-ről van szó
Kicsit már zavar hogy van rajta valami, csak nem merem levenni, hátha nagyon karcosodna.
meg a széle és a fólia közt van 1mm hely ami az üveg... ez is zavar.
Cimbimén nincs de neki nem láttam rajta karcot, pedig nem kíméli.[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz
istvankeresz #48171 üzenetére
Nekem meg a regi 6gigas ipod madzagja tolti a 4s-t. Pedig meg az ipodot is hasznalom a kocsiba. Az eredeti a dobozban pihen... gondolvan minek ketto.
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz
gilfoyle #47757 üzenetére
ma mindenkinek ez a gondja?
amúgy nekem is ez volt... amíg el nem olvastam a fent linkelt linket.
éjjelre felraktam töltőre(repülő módban, 4s, 5.1) reggel leszedtem és rá 5percre már 99%on volt az akksi. levelek megnézése és 96%. de nem is volt időm vele foglalkozni.
most olvastam, hogy kikapcsol a töltés ha full 100%on van az akksi, és utána akksit fogyassza. majd ha x%-ot elért újra bekapcsol a töltés.
gondolom nálam is ez lehetett, hogy nem érte még el azt a szintet és nem tudott újra rátölteni.
na mindegy... de 90%alatt már úgy merül mint általában. -
szijartg
őstag
válasz
kisbandima #46524 üzenetére
Jogos! Én sem mertem "okosban" megvenni olcsóbban! Mivel nem csak pár ezer ft-ról volt szó. Megvettem szolgáltatósan, céges előfizuval elég jó áron a 4s 32Gb-ost.
Így legalább nyugodtan kelhetek fel és nem kell azon paráznom, hogy mikor tiltják valami miatt. És akkor mehetek a só hivatalba... -
szijartg
őstag
válasz
kisbandima #46257 üzenetére
köszi, iszonyat jó... ftpn levő fájlokat simán lejátssza.
majd ha olyan helyen leszek akkor megnézem 3g-n is -
szijartg
őstag
Az sms hangot hogy tudom külön állítani a csengő hangtól?
Gondolom a csengőhang a hangok beállítás alatt van... -
szijartg
őstag
appstore-ban nincs lehetőség pp-s fizetésre?
csak amex, visa és mc van? -
szijartg
őstag
Mit gondoltok, az utólagos fólia nem fogja bántani azt a bevonatot a kijelzőn amit rá raktak?
Zsírtaszító réteg vagy mi a p@cs.
Vagy az csak marketing duma lehet... -
szijartg
őstag
Ha már tőzsde, akkor valami árfolyamos okosságot tudtok mondani?
Van egy árfolyamok, csak azzal az a gáz, hogy t-s és magentás, azt meg nem akarom felrakni vodásra
már ha, értitek... -
szijartg
őstag
No, megvolt nekem is az első home+kikapcs resetem.
Tegnap este feltöltöttem, 10után le is raktam, akkor még 100%on volt. Most reggel nézem és 20%
Használat 8óra, készenlét 11óra az utolsó feltöltés óta.
De, hogy ez hogy jött össze neki, nem értem -
szijartg
őstag
Ha már töltőnél tartunk... akkor gondolom az mindegy, ha egy 2.gen-es ipod adatkábelével használom a 4s-t, ugye? Bele értve a töltést is.
A töltő adaptere a 4s-é. -
szijartg
őstag
válasz
vadászcsiga #45272 üzenetére
Nekem gmailként van beállítva, és ha törlöm a telefonról akkor törlődik a gmail szerverről is. De, szerintem ez így a jó. Azaz a legjobb megoldás.
Amúgy miért jobb ha push-ként van beállítva és nem fetch-ként?
-
szijartg
őstag
Egyszerű kérdés, de nem találtam rá semmi megoldást...
Ha, vodás a 4s-es készülék és ki van kapcsolva akkor hogy tudom kikapcsolni a hangpostát? Hogy ne oda irányítsa a bejövő hívásokat? Pl, sehova.
Átirányítás nincs bepipálva.